MASS EFFECT 2 излиза на 29 януари

Това е датата, на която новата версия на епичната шутър/ролева игра ще бъде по рафтовете на магазините в Европа, според разработчика BioWare.
Според официалната информация от подразделението на Electronic Arts, втората игра от трилогията ще бъде с "изумително високо качество".
За недотам запознатите припомняме, че трилогията Mass Effect е емоционално заредено научнофантастично приключение в обширна вселена, изпълнена с застрашителни извънземни форми на живот и загадъчни, непознати планети.


В Mass Effect 2 играчите още веднъж ще влязат в ролята на героичния командир Шепърд, като командват екип, съставен от някои от най-опасните тайни агенти в галактиката в предизвикателна мисия, която може да се окаже чисто самоубийство. Снабдена с напрегнат шуутър екшън, богат футуристичен сюжет, изследване на Космоса и емоционално ангажиращо взаимодействие между героите, играта ще доставя безпрецедентно кинематографско изживяване, твърдят още официалните източници.
Mass Effect 2 ще бъде достъпна във версия за Xbox 360 и PC. Повече информация за новото заглавие има на официалния сайт.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.