Logitech представя ново решение за видео стрийминг за домашното студио

Днес Logitech представи Logitech® StreamCam - нова уеб камера, проектирана за стриймъри и създатели на съдържание. StreamCam предлага 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави опции за монтаж. StreamCam е дори още по-мощна, когато се използва съвместно с Logitech Capture. Capture отключва възможностите на StreamCam, които автоматизират експонирането, кадрирането и стабилизацията, така че творците да се фокусират върху създаването на най-доброто съдържание.

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за домашното студио

"StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света," каза Delphine Donne-Crock, Директор на направлението "Creativity and Productivity" в Logitech. "Видеото се превърна в основен начин за изразяване на хората и ние разработваме продукти, които им помагат да създават забележително съдържание."

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за домашното студио

StreamCam, при използване със софтуера Logitech Capture, е идеална за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и др. Тази мощна комбинация предлага възможности като:
  • Лицево разпознаване с умен фокус и експониране, които ви помагат да изглеждате чудесно във всяко видео.
  • Интелигентно кадриране с изкуствен интелект, така че винаги да сте видими.
  • Стабилизиране на изображението за осигуряване на плавно видео.
  • Full HD вертикално видео - перфектно за гледане в Instagram и Facebook истории на мобилни устройства.
  • Стерео и двоен моно звук настройка за запис в зависимост от предпочитанията.
StreamCam се поддържа още от XSplit и Open Broadcaster Software (OBS).

Logitech StreamCam - цена и наличност
Logitech StreamCam, която се предлага в бял или графитен цвят, ще бъде налична в началото на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на препоръчителна крайна цена от 309.99 лв. с ДДС. За повече информация моля посетете нашия блог.

Обновяване на софтуера Logitech Capture
С представянето на StreamCam ще бъде пусната обновена версия на софтуера Logitech Capture за текущи клиенти с добавена поддръжка на бета версия на macOS. Новата версия ще включва възможности като Dark Mode, обновени сценични ефекти, текстови надписи върху видео на живо и други. Logitech Capture е достъпен без заплащане на Logitech.com.

Независимо дали сте набиращ популярност или вече утвърден създател на съдържание, Logitech и нейната фамилия от марки предлагат разнообразие от решения за вашите нужди. StreamCam се присъединява към набор от продукти за артисти, включително наскоро обявения Yeti X от Blue Microphones. Можете да намерите повече информация за стрийминг решенията на Logitech, да видите професионални съвети за стриймване и запис и да получите вдъхновение за това как да отведете вашето съдържание на следващото ниво на logitech.com/streaming.
още по темата

Logitech предлага подобрена производителност с MX Master 3 и MX Keys

Новите модели безжична мишка и клавиатура оптимизират времето, прекарано пред компютъра, и са насочени предимно към напредналите потребители
16.09.2019 / 03:40

Logitech G502 Lightspeed: Култ без жици

Най-сетне доживяхме появата на дългоочаквания безжичен вариант на G502
10.05.2019 / 01:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.