SSD касетите от патента на Sony всъщност не са за Playstation 5

Оказва се, че не всички патенти, които колегите от LetsGoDigital изравят, имат предназначението, което холандците им приписват. През последните дни излязоха няколко материала за странни касети, първоначално смятани за SSD памет за Playstation 5. Колкото и логично да изглеждаше това, оказва се, че анонимен мейл разяснява, че касетите не са предвидени за Playstation 5, а за съвсем друга система - японската Sony TOIO.

SSD касетите от патента на Sony всъщност не са за Playstation 5

Това съвсем не е първият път, в който касети за TOIO са били обърквани за нещо друго. Sony TOIO е интерактивна игра, предвидена за най-малките, която е ексклузивна за Япония. В момента има две версии на Sony TOIO, едната от които е предвидена за групово финансиране, докато другата е подкрепена от Sony като краен продукт.
Що се отнася до Playstation 5, вчера се появи малко повече информация за конзолата, включително и премиерни дати и цени - конзолата трябва да влезе в продажба на 20-и ноември 2020-а година на цена 499 долара. Също така става ясно, че конзолата ще включва 2GB SSD вградена памет и ще дебютира заедно със седмата част на култовата състезателна игра Gran Turismo.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.