Първа реална снимка на PlayStation 5!

През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен дъжд - постоянно и неспирно. След като видяхме патент и няколко 3D рендера, направени от нашите приятели от LetsGoDigital, а преди седмица Sony официално обявиха част от спецификациите, сега е време за истината!

Според видео от ZONEofTECH, изображението е на PS5 прототип за разработчици и е било изпратено директно шефа на компанията Даниел Ротар. Разбира се, очевидно е, че това не е финалният продукт, който Sony ще пуснат в продажба в края на 2020-а година и за който нямаме никаква идея как точно ще изглежда. Както и преди сме споменавали, тези хардуерни пакети за разработчици обикновено изглеждат много различно от крайния продукт за масовия потребител. Въпреки това, има голяма вероятност този V-образен дизайн да намери път в последната версия на конзолата.

Първа реална снимка на PlayStation 5!

PlayStation 5 конзолата, която е снимана, носи напис "прототип 1, не за продажба" prototype 1 not for sale) и има интересен компонент над USB портовете, който прилича на вградена камера (но може да е бутон). С изключение на малки разлики по предния панел, този PS5 се доближава изключително много до рендерите на LetsGoDigital, направени директно от патента на Sony.

Ето и видеото, в което се появява за пръв път снимката на PlayStation 5:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.