Хай-тек джаджи за домашни любимци

Най-добрите и най-технологично окомплектовани тракери, хранилки, игри и други хай-тек джаджи
Съвременната епоха бълва тонове високотехнологична електроника, която не подминава домашните любимци. Ако сте от типа любители на животните, които обичат да задоволяват прищевките им, тогава ще ви хареса това, което сме ви приготвили. Претърсихме интернет пространството за най-добрите и най-технологично окомплектовани тракери, хранилки, игри и други хай-тек джаджи, които ще накарат съседите и техните домашни любимци да ви завиждат.

Whistle Go Explore – проследяващо устройство и следене на здравето

Whistle Go и Whistle Go Explore са проследяващи дейностите устройства за вашите четириноги приятели, като помагат да наблюдавате тяхното благосъстояние и местоположение по всяко време. Това са водоустойчиви тракери с проследяване в реално време, с известия за определено местоположение или бягство, достъпни по имейл, през приложението или чрез текстово съобщение.
Тези тракери използват комбинация от GPS, Wi-Fi и клетъчни технологии, за да предоставят възможно най-точното проследяване, така че винаги да знаете къде се намира пухкавият приятел.
Придружаващото приложение, също позволява на собствениците да измерват режима на сън на кучетата си, да определят ежедневни цели, да проследяват напредъка в дадена област, да преглеждат графики на дейностите и да извличат информация, свързана с промените в поведението. За цялата тази информация обаче, се изисква месечен абонамент.


Хай-тек джаджи за домашни любимци

PetNet – умна хранилка

PetNet е интелигентна хранилка както за кучета, така и за котки. Може да оценява хранителните изисквания на четириногото и да създава персонализиран режим на хранене. Също така, праща известия, когато вашият домашен любимец е нахранен или когато трябва да купите още храна. Можете, разбира се, да коригирате ръчно графиците за хранене от лаптопа или мобилното устройство в реално време. Не на последно място, възможно е да използвате PetNet, за да проследявате приема на калории на ежедневнa, седмичнa или месечнa база. Самата хранилка разполага със светодиоди за различни състояния, микро USB захранване, сензор за нивото на храната и др.Хай-тек джаджи за домашни любимци


Fitbark 2 – следене на кучешката активност и съня

FitBark 2 е сладурски безжичен тракер, който е миниатюрен и лек, но създаден специално за кучета. Закрепва се за каишката, за да следи физическата активност и почивките през целия ден. Предоставя полезна информация и дългосрочни репорти за здравословните тенденции на кучето. Разбира се, разполага със специално Android и iOS приложение.


Хай-тек джаджи за домашни любимци

GoPro Fetch – кучешка сбруя за камери

GoPro Fetch е сбруя за кучета, която работи с всички модели GoPro камери. Можете да го използвате, за да монтирате GoPro-то на гърба на кучето и след това да следите света от неговата гледна точка. Сбруята има две места за монтаж (гърдите и гърба) и може да се пере в пералня. Освен това е с напълно регулируем размер за поставяне на малки, средни и големи породи кучета. Приставката за гърдите може изцяло да се маха за по-малки кучета.


Хай-тек джаджи за домашни любимци

PetCube Play – наблюдателна и комуникационна система

PetCube Play е стилна кутия, с която можете да следите котката или кучето си, когато сте далеч от дома. Свързващ се с Wi-Fi мрежата, PetCube е на пръв поглед простичък куб, но разполага с широкоъгълна камера, микрофон и нискоинтензивен лазерен пойнтър. Може да се похвали с много от интелигентните функции на съвременна система за наблюдение, но с бонус интерактивна игра, която да държи домашния любимец ангажиран. Двупосочен режим на комуникация позволява да говорите с животинката, когато не сте вкъщи, а лазерът можете да насочвате дистанционно и да използвате като интерактивна игра.


Хай-тек джаджи за домашни любимци

Furbo – дистанционна хранилка и комуникационна система

До голяма степен Furbo е сходен с PetCube Play – има широкоъгълна камера, микрофон, лазерен пойнтър и възможност за двустранна комуникация, но и хранилка, която можете да контролирате. Ако животинката се държи добре, можете буквално да изстреляте хранителна награда от устройството. Диспенсъра за храна не е огромен и няма да нахрани кучето за една седмица, но е чудесна залъгалка, за по-кратки моменти на отсъствие.


Хай-тек джаджи за домашни любимци

още по темата

Жените в Европа избират семейните технологии

Умните високоговорители, увеличават доверието сред европейците да купуват, използват и притежават потребителска електроника
29.10.2019 / 08:33

Роботизирана опашка ще пази възрастни хора от падания

Устройството помага при пазене на равновесие
29.08.2019 / 05:32

Corsair Harpoon RGB Wireless – безжично подводно оръжие

Чудесна опция за безжичен гейминг на високо ниво и много атрактивна цена
22.03.2019 / 01:10

Филтрите на Snapchat вече могат да разпознават котки

Време е за котешки селфита.
16.10.2018 / 11:21
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.