Logitech предлага подобрена производителност с MX Master 3 и MX Keys

Новите модели безжична мишка и клавиатура оптимизират времето, прекарано пред компютъра, и са насочени предимно към напредналите потребители
Logitech представи два нoви продукта от премиум серията Master, която предлага върхова производителност – безжична мишка MX Master 3 и безжичната клавиатура MX Keys. Поотделно всяко устройство е усъвършенствано, а комбинацията от двете би трябвало до доведе до още по-добро представяне. Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява бързо и прецизно скролиране благодарение на новото новата технология MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 ви позволява безшумно да преминете през хиляди линии за секунди, а MX Keys, с вградената си технология Perfect Stroke, предоставя добро тактилно, нископрофилно писане.

"Нашите най-нови флагмани са предназначени за напреднали потребители, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които искат да бъдат по-продуктивни и трябва да взаимодействат с цифровото си съдържание с бързината на мисълта", коментира генералният мениджър за креативност и продуктивност в Logitech, Делфине Донне-Крок, и добавя: "Скрол колелцето MX Master 3 MagSpeed е нашето най-бързо, най-тихо и модерно колелце за придвижване до момента, а MX Keys ви предлага най-удобното нископрофилно писане, което можем да осигурим, за да работите толкова дълго, колкото желаете. Когато се използват заедно, тези инструменти за оптимизирана продуктивност осигуряват чудесно решение".

Logitech MX Master 3

Безжичната мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а формата ѝ осигурява удобство през целия дълъг работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech OptionsTM. Мишката включва емблематичният за Logitech MX прецизен сензор DarkfieldTM с 4,000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

Logitech MX Keys

Безжичната клавиатура Logitech MX Keys предлага плавен натиск на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете ви и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята. Освен това се изключва, когато не се използва, за да пести енергията в батерията и да не разсейва допълнително. Мека и устойчива, подвижната опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава допълнителен комфорт на клавиатурата.

Заедно е по-добре

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими и с технологията Logitech Flow, което ви позволява лесно и безпроблемно да включвате и контролирате до три компютъра с Windows или Mac едновременно. Можете да копирате и пренасяте съдържание, изображения и документи между вашите компютри, както и между операционните системи. Създадени да издържат часове наред употреба, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат и USB-C за бързо зареждане.

Logitech G604 LIGHTSPEED

Преди време направихме ревю на култовата геймърска мишка от Logitech G502 LIGHTSPEED, а ето, че сега Logitech G, бранд на Logitech, разработващ иновации в геймърския хардуер и технологии, обяви и нейния наследник Logitech G604 LIGHTSPEED. Тя е създадена за геймърите, които обичат да играят, но също така се нуждаят от универсален инструмент, който може да се използва за различни задачи.

G604 LIGHTSPEED разполага с LIGHTSPEED технологията на Logitech G за безжична свързаност, както и с най-добрия в класа оптичен сензор - HERO 16K, осигуряващ прецизен геймплей и подобрена енергийна ефективност с нулево изглаждане, филтриране или ускорение. Освен това геймърите могат да преминат от LIGHTSPEED към блутут връзка с натискане на един бутон и да превключват между две различни машини.


Logitech предлага подобрена производителност с MX Master 3 и MX Keys

Геймърската мишка предлага 240 часа високоефективна безжична игра при използване на LIGHTSPEED безжична връзка и до 5,5 месеца през блутут - всичко това с една батерия AA. Персонализираната мишка G604 разполага с 15 програмируеми контроли, двурежимен хипербърз скрол и шест бутона за команди с палеца.

За да помогне на геймърите да се възползват максимално от своите джаджи, G604 LIGHTSPEED може да се програмира с помощта на софтуера за игри G HUB на Logitech.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.