Corsair пусна Vengeance LPX DDR4 памет с рекордна честота - 4 866 Mhz

Днес Corsair обяви нови комплекти от Vengeance LPX DDR4 паметите, способни да постигат тактови честоти до 4 866 MHz. Тези чипове идват в обеми 2х8GB и са оптимизирани за последните Ryzen 3 процесори и чипсета X570 на AMD.

Vengeance LPX е добре позната марка сред геймърите - Corsair има богата гама от памети под този бранд с различни обеми, тактови честоти и клокрейтове. Последните попълнения от високопроизводителните чипове са били тествани с дъната ASUS ROG Crosshair VIII Formula, MSI MEG X570 GODLIKE и MSI PRESTIGE X570 CREATION и процесори от Ryzen 3000 поколението и са постигнали 4 866 MHz единствено с вградените възможности за овърклок в гореоспоменатите дъна.

Естествено, при подобни честоти пасивните радиатори могат да не се окажат достатъчни, затова Corsair пускат и допълнителната Vengeance Airflow Fan - система за активно охлаждане на RAM паметта.

Corsair пусна Vengeance LPX DDR4 памет с рекордна честота - 4 866 Mhz

За геймърите, които разчитат на RGB подсветка и не искат да се лишават от нея, идват и моделите Vengeance RGB Pro, които постигат топ честоти от 4 700 MHz - напълно достатъчно за всякакви задачи. Разбира се, наличието на 10 напълно програмируеми през iCue софтуера на компанията светодиоди дава възможност за допълнителни ефекти в кутията, освен ефективността на високите честоти, които тази RAM предлага.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.