IFA 2019: Motorola One Zoom вече е на пазара

Новият смартфон предлага четворна камера и дизайн от стъкло
На изложението за потребителска електроника IFA в Берлин, Германия, Motorola представи новия си смартфон, който променя разбирането за фотография в своя клас. Motorola One Zoom предлага четворна камера, иновативен дизайн от стъкло и впечатляващи цветове. Новият модел също така разполага с 48 МР сензор с Quad Pixel технология, двойна оптична стабилизация (OIS), режим за нощни снимки, 8 МР сензор с телеобектив, 16 МР сензор с ултраширок обектив, зареден с изкуствен интелект (AI).

Повече светлина
С 48 МР сензор и Quad Pixel технология камерата на Motorola One Zoom е четири пъти по-чувствителна към светлината. Това гарантира по-ясни и осветени снимки. Смартфонът идва с функция за оптична стабилизация за видео и снимки за още по-добро качество и яснота. Нощният режим разполага с впечатляваща софтуерна система за създаване на ярки кадри в тъмната част от денонощието.

Също така основен акцент е постигането на реални цветове и яснота без точици (мъртви пиксели). Размазаните снимки често се получават в резултат на слабото представяне на дигиталното приближаване при смартфоните. Това е и основният проблем при смартфон фотографията. Именно и затова Motorola One Zoom разполага с 8 МР сензор с телефото обектив. Той предлага 3 пъти повече оптично увеличение с висока резолюция, както и 10 пъти хибридно увеличение. Това ще ви позволи да заснемете важни за вас детайли дори и от разстояние, като запазвате качеството на снимките. Дори когато сте приближили напълно, снимките ще бъдат ясни, благодарение на оптичната стабилизация.

Често най-важните моменти се нуждаят от по-драматичен ъгъл на заснемане. 117º ултраширокоъгълен обектив улавя четири пъти повече само в един кадър, за да получите впечатляващи пейзажни снимки, готови за споделяне в социалните мрежи.


IFA 2019: Motorola One Zoom вече е на пазара

IFA 2019: Motorola One Zoom вече е на пазара


Портретни снимки
Понякога искате само обектът да е на фокус. 5 МР камера със сензор за дълбочина се комбинира с основната камера, за да разфокусира автоматично фона, или т.нар. боке ефект. Можете лесно да промените интензитета на разфокусиране дори и след заснемане.

25 МР селфи камера
Не е необходимо да правите компромис с качеството на изображението, превключвайки към предна камера. Motorola one zoom пристига с 25 МР селфи камера, която разполага с Quad Pixel технология, за да предостави 4 пъти по-висока чувствителност към светлина – независимо дали е ден или нощ, дали сте на закрито или на открито.

По-бързо зареждане и издръжлива батерия
Батерията от 4000 mAh означава, че Motorola One Zoom ви дава енергия за цели два дни само с едно зареждане. Освен това TurboPower технологията осигурява заряд за часове само след няколко минути в контакта.

OLED изживяване
С 6.4-инчовия Max Vision OLED дисплей на Мotorola Оne Zoom всички филми, игри и снимки ще оживеят в ръцете ви. С безрамковия дисплей се наслаждавате на живи цветове и ясни детайли във Full HD (1080p) формат за невероятно потребителско изживяване.

Елегантен и привлекателен дизайн
Със заоблени ръбове и прецизно изработено стъкло, Motorola One Zoom е удобен за хващане и впечатлява с интересния си електриково сив цвят. Елегантното 3D стъкло на гърба не задържа следи от пръсти и петна, докато водоотблъскващото покритие го предпазва от водни капки. За първи път логото на Motorola на гърба на устройството е с LED подсветка за известия, осветяване на текстове, телефонни обаждания и други известия.

Интелигентно отключване
Усъвършенстваният дисплей разполага с интелигентен вграден четец за пръстови отпечатъци. Той се появява, когато имате нужда от него, и се скрива при отключване на устройството. Сензорът се предлага с алгоритъм за машинно обучение, така че да работи по-бързо и точно. А когато ръцете ви са заети, винаги можете да използвате опцията с лицево разпознаване за лесно отключване.

Motorola One Zoom пристига и с вграден гласов асистент Alexa. Ексклузивната версия на смартфона ще бъде представена с вградена опция за достъп до Alexa само с произнасянето на една дума.
още по темата

AI побеждава 99,8% от професионалистите на StarCraft II

AlphaStar на DeepMind се налага над хората, дори при заложени ограничения върху броя на действията, които извършва за минута
31.10.2019 / 10:57

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

Все още обаче няма официална информация за цената и дебютната дата на смартфона
30.04.2019 / 01:12

Слух: Samsung може да помогне за сгъваемите смартфони на Apple и Google

Корейският производител ще започне да доставя гъвкави екрани
11.03.2019 / 05:30

Motorola потвърди разработката на сгъваем телефон

Служител на компанията каза, че "Motorola няма намерение да изостава от останалите"
28.02.2019 / 12:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.