Apple ще представи новите модели iPhone на 10 септември

Новите три модела на компанията вероятно ще разполагат с тройна задна камера
Септември вече е на прага ни и скоро ще дойде моментът за представянето на новите модели iPhone. Голямото есенно събитие на Apple е насрочено за 10 септември и ще се проведе в театъра "Стив Джобс" в Купъртино, Флорида, пише Engadget.

Според слуховете и изтеклата информация компанията ще покаже тазгодишните три нови модела iPhone, които ще заменят iPhone XS, XS Max и XR. Новите устройства (известни като Pro устройства) може би ще имат три камери на задния панел и предните лещи могат да имат 120 FPS опция за бавно движение. Предполага се, че тези Pro устройства също така ще имат функция за безжично зареждане на AirPods.

И трите модела се очаква да бъдат с еднакви резолюции на екраните, както беше при техните предшественици. В допълнение може би компанията ще се придържа към Lightning порт вместо да премине към USB-C като iPad Pro. Също така се очаква новите телефони да бъдат с последния A13 чип и Haptix Touch да замени 3D Touch, но може да се наложи да почакате до 2020 за iPhone с 5G свързаност. Други функционалности, които вероятно ще бъдат включени, са по-широкоъгълен Face ID сензор, по-добра водоустойчивост и удароустойчивост.

Няма обаче да чакаме още дълго, за да разберем дали всички тези детайли са верни, а Apple може също така да сподели актуална информация и за някои от своите други продукти.
още по темата

Apple може би тества AR хедсет

Може би съвсем скоро ще видим AR технологията на Apple, за която отдавна има слухове
03.09.2019 / 10:43

Apple вече тества бета версията на iOS 13.1

Компанията определено не чака пускането на iOS 13.0
28.08.2019 / 10:58

Смартфони на Samsung и Apple са разследвани за електромагнитно излъчване

Apple iPhone 7 и iPhone 8, както и Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 и Galaxy J3 излъчват над допустимите нива?
27.08.2019 / 05:52
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.