Corsair отрязва кабела на култовата клавиатура K57 RGB

Първата клавиатура на компанията с технологията CAPELLIX RGB LED
Corsair зарадва феновете си с новината за пускане на безжична версия на култовата RGB клавиатура K57. Това е и първата подобна периферия на компанията, която включва технологията CAPELLIX LED и SLIPSTREAM WIRELESS - което ще гарантира на геймърите ярка подсветка и изпълнение на командите без забавяне.

K57 Wireless вкарва CAPELLIX LED подсветката, която Corsair за пръв път пуснаха в Dominator Platinum RGB DDR4 китовете (можете да погледнете ревюто). Тези светодиоди имат с до 60% по-висока яркост и са с 60% по-енергоефективни от конвенционалните LED. Това дава на K57 Wireless живот на батерията до 35 часа с едно зареждане, дори при включена подсветка.


K57 Wireless е и първата клавиатура, която получава познатата от безжичните мишки на компанията технология SLIPSTREAM WIRELESS. Чрез нейната интелигнетна промяна на честотата, потребителите получават стабилна и бърза връзка - със забавяния под 1 милисекунда на разстояние до 10 метра. К57 предлага и допълнителна жична USB връзка, както и бърза Bluetooth свързаност за повече гъвкавост и връзка към мобилни устройства и умни телевизори.

Corsair отрязва кабела на култовата клавиатура K57 RGB

Шест програмируеми макро бутона осигуряват на геймърите допълнително удобство, а отделните медийни бутони и контрол на звука позволяват да управлявате аудиото без да излизате от играта. Към клавиатурата има и подложка за китките, която може да се демонтира.

Разбира се, както всички продукти с RGB на Corsair, и K57 Wireless се управлява от софтуера iCUE на компанията, който позволява пълен достъп до настройките на подсветката с различни режими, ефекти и синхронизация с останалите RGB модули в машината.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.