Apple пак ще прави керамични часовници, предвижда и титанов модел

Прентацията на новото поколение Apple Watch се очаква след около месец
След като в края на миналата седмица информационен теч хвърли светлина върху новото поколение iPhone, сега на ред са умните часовници на Apple. Според iHelp BR компанията подготвя и кермамични и титанови версии на Apple Watch 5. Информация за тези модификации е открита в последната бета версия на операционната система watchOS 6. Двата нови модели се очаква да са достъпни във варианти с 40- и 44-милиметрови екрани.

Керамична версия на Apple Watch вече видяхме сред предложенията на второто и третото поколение такива продукти на компанията. След това от там сякаш се отказаха от този материал.

Що се отнася до титана – Apple никога не е представяла часовник, направен от този метал. Той обаче не е напълно нов за нея – от него е изработена банковата карта Apple Card.

Презентацията на Apple Watch от ново поколение, а също така и на iPhone 11 (както се очаква да се казват новите смартфони на компанията) ще се състои през септември. Като евентуална дата се посочва 10-ти.

Припомняме, че Apple Watch е най-популярният умен часовник в момента в световен мащаб. Повече по темата - в Computerworld.
още по темата

Apple ще представи новите модели iPhone на 10 септември

Новите три модела на компанията вероятно ще разполагат с тройна задна камера
30.08.2019 / 11:14

Apple вече тества бета версията на iOS 13.1

Компанията определено не чака пускането на iOS 13.0
28.08.2019 / 10:58

Софтуерен ъпгрейд ще направи смарт часовниците много по-полезни

Устройствата вече ще могат да определят какво точно правим с ръцете си
08.05.2019 / 05:46
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.