В кой лагер се намирате, когато стане въпрос за гейминг? PC maters race? Xbox или Playstation? Вече няма значение, защото момчетата от Origin PC са решили дилемите на всички, като са събрали повечето популярни конзоли и геймърски компютър в едно шаси. Компанията е направила проекта, за да отпразнува 10-годишнината си и също така Big O машината - която е наполовина PC, наполовина Xbox.

Новото чудовище включва в себе си Xbox One X, Playstation 4 Pro и Ninetndo Switch. Както Origin PC пишат на сайта, цялото занимание е било доста сериозно и е включвало разработка на тотално нов дизайн на шаси, специално охлаждане и захранване. Резултатът обаче е налице, а машината има Ethernet суич, отделен USB 3.0 порт за всяка конзола, както и 2TB SSD носители за по-бързи времена на зареждане.

Сега лошите новини - системата не може да бъде свободно закупена и не е ясно дали ще се появи като продукт. Дори това да стане, цената най-вероятно ще откаже повечето простосмъртни геймъри, които ще предпочетат да си купят конзолите отделно и да си ги наредят под телевизора. Въпреки това, Origin PC показват, че подобно нещо е възможно - без значение дали е практично.