Corsair пуска нови 32GB модули VENGEANCE LPX DDR4 памет

Днес Corsair представи новите си модули VENGEANCE LPX от високопроизводителна DDR4 памет. За пръв път в този клас и серия ще видим 32GB модули, което ще позволи лесно да бъдат достигани обеми от 128GB на четири слота от ентусиасти, геймъри и създатели на съдържание.

Новите модули имат същото високо качество на изработка, присъщо за VENGEANCE LPX марката и са тествани с повечето нови DDR4 дъна, за да се осигури добра съвместимост и потенциал за овърклок. Самите чипове са снабдени с алуминиеви радиатори и са налични в различни цветови вешения. Честотите варират от 2400MHz и 2666MHz за китове от 1,2,4 и 8 модула и 3000MHz за китове от 1 и 2 модула. С тези параметри могат да се постигнат 128GB на повечето дъна с 4 слота и 256GB DDR4 RAM на дъно с 8 слота.


Corsair пуска нови 32GB модули VENGEANCE LPX DDR4 памет

Corsair представи и друг интересен модел - TUF Gaming VENGEANCE RGB PRO в кит от 16GB (2x8GB). Тези модули имат характерната за TUF естетика и включват RGB подсветка. Партньорството на Corsair и ASUS позволява цветовете да се синхронизират с ASUS Aura Sync или да бъдат управлявани от собствения софтуер на Corsair - iCUE.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.