Corsair пусна две нови гейминг мишки - NIGHTSWORD RGB и M55 RGB PRO

Днес Corsair представи две нови геймърски мишки - NIGHTSWORD RGB и M55 RGB PRO, които се присъединяват към високопроизводителната гейминг прериферия на компанията. NIGHTSWORD RGB има сензор с 18 000 DPI, както и система от тежести, за да могат геймърите прецизно да настроят теглото и баланса на мишката - с включена система, която следи центъра на тежестта в реално време. M55 RGB PRO е нов модел, който е подходящ както за дясна, така и за лява ръка. Мишката има симетричен дизайн, оптимизиран за различни хватове.

Corsair пусна две нови гейминг мишки - NIGHTSWORD RGB и M55 RGB PRO

Истинският флагшип е NIGHTSWORD мишката, която предоставя нова система за калибрация и контрол, както и вече споменатата, първа по рода си, система за настройка на теглото. Два комплекта тежести и шест точки за монтаж в долната част на мишката позволяват 120 различни конфигурации на баланса. CORSAIR iCUE анализира тежестите в реално време и докладва за теглото, както и точният център на тежестта, базиран на разположението на тежестите в мишката.

В сърцето на NIGHTSWORD RGB се намира сензорът PMW3391 с чувствителност 18 000 DPI, разработен съвместно с PixArt, като настройките могат да се осъществяват със стъпка 1 DPI за максимална гъвкавост. Мишката идва с Omron превкючеватели, които са оценени на 50 милиона клика, 10 напълно програмируеми бутона и 4 RGB зони.

Corsair пусна две нови гейминг мишки - NIGHTSWORD RGB и M55 RGB PRO

M55 RGB PRO се отличава със симитричния си дизайн, който ще зарадва левичарите. Този дизайн позволява различни хватове, а теглото от 86 грама дава допълнителен контрол. Сензорът на M55 RGB PRO е с 12 000 DPI и има пет предварително зададени настройки на чувствителността, достъпни с настискането на един бутон. Мишката има осем програмируеми бутона с превключватели Omron и динамична RGB подсветка.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.