LG показа новите си монитори на гейминг събитие

Широка гама от модели целят да задоволят всеки вкус и потребност
LG официално представи новите си PC монитори на съвместно събитие с Pulsar, на което присъстваха популярни лица в гейминг общността. Мониторите идват в няколко сегмента - Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, като във всеки от тях LG предлагат по няколко модела.

Ultra Wide се вписва идеално в офис среда благодарение на своя дизайн, възможността за работа на екрана Picture by Picture, както и на техническите си характеристики, които позволяват отлична обработка на звук, картина и възможността за MOBA, Adventure, Racing и др.

UHD или т.нар. Ultra Fine монитори са изключително подходящи за дизайнери, благодарение на IPS матрицата и доброто цветопредаване. Освен това обаче, те осигуряват 4K HDR платформа за геймърите и са идеални за мултимедийни цели.

Професионалните геймъри и ентусиасти могат изцяло да разчитат на моделите в серията Ultra Gear, които ще отговорят на всички техни изисквания. Тази продуктова линия ще можете да намерите и в магазините на Pulsar. Моделите разчитат на 1080p резолюция и честоти на опресняване до 156 HZ със специалната функция Overdrive (144 HZ по подразбиране), подържат FreeSync и предлагат плавен и бърз гейминг.

LG показа новите си монитори на гейминг събитие

На събитието присъстваха геймърите Венцислав Калчев (Venata) и Никола Димитров (Nikicha1). Заедно те показаха какви са възможностите на новите монитори като ги тестваха заедно с участници от публиката, които нямаха търпение да премерят сили с ветераните.

Вечерта завърши с разговори за технологии, игри, гейминг преживяването и кои са най-актуалните тенденции в областта. Гостите на събитието имаха възможността да поговорят с представителите на LG и Pulsar, обменяйки ценни съвети, както и да научат новости около всичко, което им предстои.

още по темата

Проактивният изкуствен интелект на LG ще предвижда потенциални проблеми

Услугата ще бъде пусната първо на европейския пазар
29.08.2019 / 12:31

AOC с нови професионални монитори за работното място

Производителят на дисплеи предлага редица нови решения за оптимизация на работното пространство и по-добро потребителско изживяване
28.05.2019 / 02:03

MMD пуска интерактивен дисплей Philips 222B9T със SmoothTouch

Технологията Philips SmartContrast за автоматична настройка на цветовете и интензивността на подсветката гарантира оптимални изображения
18.04.2019 / 11:22
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.