HP разширява своето OfficeJet Pro портфолио

Компанията представя Smart принтери, които помагат на малките фирми да пестят време
HP Inc. представи нова серия Smart принтери, специално създадени за бизнеса. Новите HP OfficeJet Pro притежават повишена интелигентност и функционалност, нов дизайн, както и обичайните надеждност и производителност. Тази серия предоставя на собствениците на малки фирми важен инструмент за постигане на успех.

"HP създаде тази серия специално за собствениците на малките фирми, които работят изключително много и под непрестанно напрежение", обяснява Анелиз Олсон, директор "Решения за печат за крайни потребители" в компанията, и добавя: "След като повече от половината собственици на фирми са съгласни, че бизнесът им не би могъл да оперира без принтер, ние развихме тази технология, която да им спестява време и усилия, за да съумеят да се фокусират над разрастването на бизнеса си."

Възможности на серията HP OfficeJet Pro:

Спестяващи време възможности (HP Smart Tasks)

Премахват някои стъпки в повтарящите се задачи, благодарение на Smart Tasks - първото по рода си мобилно софтуерно решение, което автоматизира сканирането4. Организират документи 50% по-бързо, принтират автоматично двустранно и сканират към облак, към имейл и други само с едно натискане. Сканират към телефон или принтер, създавайки дори документи, които могат да се редактират и имат функция за търсене.

Свободата за работа навсякъде

Потребителите остават свързани със своя бизнес, за да могат да работят по всяко време. С лекота принтират, сканират и копират чрез телефона си, използвайки приложението за печат - HP Smart.

Повишена сигурност, надеждно свързване

Получават най-добрата възможна сигурност за устройство от този клас, което улеснява контрола на поверителността и достъпа до информация, както и самовъзстановяващ се Wi-Fi, осигуряващо постоянна връзка.

Създаден да бъде устойчив

Новият хардуер е създаден да намали употребата на енергия, а касетите с мастило са лесни за рециклиране. При серията 9000 повече от 10% от пластмасата, използвана за изработването ѝ, е направена от рециклирани принтери и други устройства.

Подобрено потребителско изживяване

Новата система за управление на броя копия предпазва от изсипване на хартия при достигане на максимума от 250 листа (само за серия 9025).

Допълнителна информация относно серията HP OfficeJet Pro може да откриете тук. Снимки и спецификации можете да намерите тук.

HP също така пуска и нови модели лазерни принтери и мултифункционални устройства при линиите HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser и HP Color Laser MFP – най-малкият в света цветен лазерен принтер в този клас.

Сериите HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 и HP Color Laser MFP 170 ще бъдат налични в EMEA региона от 1 юли.
още по темата

Музеят за роботика в Южна Корея ще се построи сам

Очаква се да отвори врати през 2022
21.02.2019 / 12:13

10 хай-тек подаръка за Свети Валентин

Хай-тек подарък за Свети Валентин може и да не звучи романтично, но може да е нещо различно, полезно и забавно...
03.02.2019 / 09:31

Смартфони с лицево отключване могат да бъдат заблудени от гипсов модел

Face ID функцията на Apple все още е лидер в тази категория
18.12.2018 / 11:55

Изкуствен интелект прави репродукции на класически художествени произведения

RePaint може да ви нарисува Моне не по-зле от талантлив художник
29.11.2018 / 12:17
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.