Mercusys представи три нови модела рутери

Устройствата залагат на оптимизирано съотношение на цената спрямо качеството
Компанията за мрежови устройства и аксесоари Mercusys представи 3 ценово достъпни решения, отговярящи на нуждите на всеки потребител.

Гигабитовият рутер AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 предлага комбинирани скорости до 1200 Mbps и разширено покритие в дома, като същевременно осигурява стабилна гигабитова връзка. Двете честотни ленти на AC12G го правят перфектния избор за хора, които изискват стабилност във всички видове интернет дейности. Звездният продукт на Mercusys разполага с full gigabit портове за бързи връзки с кабелни устройства, включително конзоли за игри и смарт телевизори.

Рутерът AC12G гарантира на потребителите отлична производителност и стабилност. Честотната лента от 2,4 GHz (300 Mbps) е идеална за ежедневни задачи като сърфиране в интернет или пазаруване онлайн. Честотната лента от 5 GHz (867 Mbps) е подходяща за HD стрийминг на филми или онлайн игри. Четирите антени на рутера пък осигуряват мощен сигнал за разширено покритие в дома, а функцията за родителски контрол предоставя възможност за ограничаване на достъпа до определени сайтове.

MW325R е сред най-достъпните в ценово отношение рутери на Mercusys и е подходящ за потребители, които търсят висококачествено решение, което предлага силен сигнал и разширен обхват. Благодарение на четирите си 5dBi антени, MW325R предлага до 500м2 безжично покритие и 300 Mbps безжична скорост, което гарантира справяне с всички онлайн задачи : от онлайн игри до изтегляне големи файлове

Инсталирането му е изключително лесно и интуитивно - само в 3 лесни стъпки - и няма да затрудни дори тези, които не са достатъчно запознати с технологиите. Тези потребители, които се оплакват от мъртви Wi-Fi зони в дома си, със сигурност ще оценят усилвателя на сигнал MW300RE. Той осигурява широко покритие дори в районите, където сигнала достига трудно.

Настройката на това устройство се извършва само с едно натискане на бутона. След конфигурацията, то може да бъде преместено във всяка точка на дома. Трите външни антени с MIMO технология са елементите, които различават MW300RE от традиционния усилвател на сигнала.
още по темата

TP-Link пуска на пазара Wi-Fi 6 рутер AX6000

Компанията представи и достъпната Whole Home Mesh Wi-Fi система Deco E3
01.11.2019 / 04:17

Нов рутер на Mercusys обещава впечатляващи скорости

AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 предлага комбинирани скорости до 1200 Mbps и разширено покритие в целия дом
29.03.2019 / 04:36

MWC 2019: HTC представи умно домашно устройство с 5G и Snapdragon 855

HTC 5G Hub работи като рутер да се свързва с телевизора и да играе ролята домашен умен екран
26.02.2019 / 01:35

Електроника може да бъде захранвана с Wi-Fi сигнал

Засега не става дума за смартфони, но по-малки устройства могат да бъдат захранвани "по въздуха"
11.02.2019 / 03:35
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.