AMD представи официално второто поколение Ryzen PRO и Athlon PRO мобилни CPU

Те са предназначени да осигурят на бизнес потребителите ефективна производителност, сигурност и надеждност
AMD представи най-новите попълнения на PRO процесорната гама: 2-ро поколение AMD Ryzen PRO и Athlon Pro мобилните процесори с Radeon Vega графика. Те са предназначени да осигурят на бизнес потребителите ефективна производителност, сигурност и надеждност от корпоративен клас. С тях глобалните РС производители ще могат да създават разнообразни бизнес системи - от висок клас ноутбуци за професионалисти до лаптопи за ежедневни задачи. Скоро се очакват корпоративни мобилни системи от HP и Lenovo, като към тях ще се присъединят и други ОЕМ производители по-късно през годината.

"Съвременните РС потребители очакват границите между професионална и лична работа с компютъра практически да не бъде доловима, а ползувателите на бизнес ноутбуци искат да използват най-съвременни характеристики като 3D моделиране, редактиране на видео, работа с множество дисплеи и многозадачност, за да извършват повече работа за по-малко време," каза Саид Мошкелани, старши вицепрезидент и управител на поделението Client Compute в AMD. "С мобилните процесори AMD Ryzen PRO и Athlon PRO, AMD предлага точната производителност, характеристики и избор на OEM-и и бизнес потребители, в съчетание с необходимите производителност, защита и професионални функции за безпроблемно разполагане на машините в една организация."

2-ро поколение Ryzen PRO мобилни процесори:

Изградени по 12nm технологичен процес, новите мобилни процесори AMD Ryzen PRO 3000 серия предлагат най-добра в класа производителност - до 16% повече многонишкова производителност от конкурентните предложения. Ето част от характеристиките:
  • до 12 часа обща офис работа или до 10 часа възпроизвеждане на видео,
  • до 14% по-бързо създаване на съдържание и ускоряване на ежедневните офис приложения с вградената Radeon Vega графика, от 3D моделиране до видео редактиране,
  • мощни функции на защита на всички Ryzen PRO процесори с вграден в силиция AMD ко-процесор за сигурност,
  • и 18-месечен срок на стабилност на имиджите, 24-месечен срок наличност на процесорите, качество от бизнес клас, управляемост от корпоративен клас, и 36-месечна ограничена гаранция за производителите на системи.
AMD също предлага "Zen"-базирани Athlon PRO мобилни процесори, с което добавя още избор от мобилни предложения в целия бюджетен спектър.
още по темата

Световният пазар на чипове с рекорден спад за последните 10 години

2019-та година може да се окаже най-лошата за пазара от времената на Светвоната икономическа криза
07.05.2019 / 05:39

Видеочипът AMD Navi 20 може да поддържа трасиране на светлинни лъчи

Картите с него може изпреварят по производителност GeForce RTX 2080 Ti
02.04.2019 / 02:28

Crytek показа RTX графика на видеокарта на AMD

Raytracing в реално време без RTX хардуер
18.03.2019 / 05:40

AMD с демонстрация на FreeSync 2

Приложението "тежи" 5,4GB и не е предвидено да бъде бенчмарк
28.02.2019 / 05:13
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.