GIGABYTE пусна геймърска кутия AORUS с видеокарта RTX 2070

Външна видеокарта за всеки лаптоп
GIGABYTE обяви днес своя AORUS RTX 2070 Gaming Box, първото в света външно геймърско решение с Ray Tracing изкуствен интелект. AORUS RTX 2070 Gaming Box е оборудвано с графична карта GeForce RTX 2070 с архитектура NVIDIA Turing и чрез най-новия високоскоростен интерфейс за пренос на данни Thunderbolt 3 осигурява лесна връзка с всички ултрабуци.
Устройството AORUS RTX 2070 Gaming Box е мощна графично решение с инсталирани в него графична карта GeForce RTX™ 2070 и захранване 450W. Графичният процесор се охлажда от голям 130-милиметров вентилатор, който осигурява добра производителност и тиха работа. Благодарение на свързаността Thunderbolt™ 3, устройството е способно да предостави значително графично ускорение на лаптопи и бърз пренос на данни със скорости 40Gbps. Поддръжката на "plug-and-play" Thunderbolt™ 3 също дава възможност за бързо и лесно свързване, без да се налага рестартиране на компютъра. Gaming Box може да зарежда свързания лаптоп, като максималната енергийна мощност е 100W.

GIGABYTE пусна геймърска кутия AORUS с видеокарта RTX 2070
AORUS RTX 2070 Gaming Box е компактно устройство и заема много малко пространство в дома или в офиса. Като се има предвид нейния малък форм фактор, "геймърската кутия" може лесно да бъде съхранявана или пренасяна в специалната чанта, включена в пакета с продукта. Специалното осветление, поддържано от приложението RGB Fusion 2.0, осветява шасито и може да бъде синхронизирано с други устройства AORUS.

Освен като надграждане на графичната производителност, устройството AORUS RTX 2070 Gaming Box служи и като цялостна докинг станция, която допълва лаптопи и ултрабуци. Освен че предлага 3 броя изводи - DisplayPort, HDMI порт и USB-C (чрез VirtualLinkTM) за свързване на до 4 външни монитора едновременно, устройството разполага и с три порта USB 3.0, достъпни от задния панел за свързане на периферия или външна система за съхранение на данни за подобряване на потребителското изживяване. Наличен е и допълнителен порт Quick Charge 3.0, който дава възможност за зареждане на персонални мобилни устройства до 4 пъти пъти по-бързо в сравнение с конвенционалните зареждащи системи.

още по темата

AI на DeepMind победи професионални геймъри на StarCraft II

След 10 поредни загуби, професионалистите все пак успяват да спечелят срещу изкуствения интелект
25.01.2019 / 01:37

CES 2019: NVIDIA представи мобилна версия на GeForce RTX

Даже най-слабите лаптопи с такъв хардуер ще са два пъти по-мощни от PlayStation 4 Pro
08.01.2019 / 05:23
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.