CES 2019: MSI представи два нови лаптопа за създателите на съдържание

PS63 Modern разчита на модернизирана преносима конструкция и мощна производителност, а P65 Creator осигурява по-добър контраст и по-живи цветове благодарение на 4K HDR панел
MSI, една от водещите световни технологична компания, си сътрудничи с научнопопулярния канал Discovery Channel, за да насърчи изследователския дух у потребителите. Резултатът от това сътрудничество - лаптопът PS63 Modern - представен по време на технологичното изложение CES 2019 в Лас Вегас, привлича сериозно внимание със своята модернизирана преносима конструкция и мощна производителност. Създадена специално за бизнеса и създателите на съдържание, компактната и мощна машина дава на потребителите свободата да търсят идеи и да творят на открито.

Грижа за откривателския дух

"Когато авангардните технологии се срещнат с изследователския дух се раждат велики творения", коментира Дерек Чен, маркетинг лидер на MSI, като добавя, че "PS63 представлява възможност за безгранично изследване, вдъхновение и творчество", подсигурена от "общите ценности на изследователските умове и творческите сили на MSI и Discovery Channel, глобален лидер в вдъхновяващото и творческо съдържание".

През 2019 г. също така се отбелязва над половин век от първото пътуване в космоса. В чест на историческото събитие и партньорството между MSI и Discovery Channel потребителите ще получават и специални възпоменателни подаръци при всяка покупка.

Мобилен начин на живот

Според създателите му PS63 извежда мобилността на следващото ниво. 15.6-инчовият IPS дисплей на модела е вграден в компактен тънък панел, който се отличава с изключително лек дизайн – със своите 1,65 kg и 15,9 мм, той се побира идеално в почти всяка еждневна чанта или раница. В днешно време възможността за целодневна производителност става задължителна за мобилните потребители, а с до 16 часа живот на батерията и Qualcomm Quick Charge 3.0 новият лаптоп на MSI не само осигурява тази функционалност, но също така може да служи и за зареждане на вашия смартфон през цялото време. Ако все пак се налага потребителят да носи със себе си зарядното на PS63, това също няма да е проблем, тъй като то е тънко и заема много малко място. В допълнение, лаптопът е сертифициран като осигуряващ тиха работна среда. Имайки предвид мобилния дизайн, PS63 може да бъде на разположение на потребителите абсолютно навсякъде.

Професионализъм и творчески дух

Новият лаптоп на MSI превръща творческите идеи в реалност с помощта на определени свои функции и компоненти. С най-новите процесори Intel Core i7 от 8-мо поколение и графична карта NVIDIA GeForce GTX 1050 той демонстрира завидната си производителност при едновременно изпълнение на много задачи и графични изчисления. В същото време охладителната система Cooler Boost 3 на MSI може ефективно да намали работната температура, което гарантира, че няма да се случи компютърът да прегрее, а тънката рамка на дисплея и специализирания дизайн подобряват визуалното изживяване.

Моделът разполага и с голям тъчпад, който поддържа команди с няколко пръста, както и със сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна биометрична сигурност.

Серията Prestige – намигване към елита и създателите на съдържание

Серията Prestige, която е независима от геймърската линия на компанията, е насочена изцяло към създателите на съдържание и съвременните бизнес лидери, като предлага изтънчен портативен дизайн и мощни характеристики. PS63 Modern пък зарежда серията с изследователски дух.


CES 2019: MSI представи два нови лаптопа за създателите на съдържание


За да предостави още по-съвременна технология за създателите на авторско съдържание, MSI представи и модела P65 Creator, който е с 4K HDR панел, осигурявващ по-добър контраст и по-точни и живи цветове. Компанията е разработила и собствен софтуер, наречен Creator Center, който оптимизира системата за широк спектър от софтуери.
още по темата

CES 2019: ASUS показа новата си геймърска линия лаптопи ROG

Mothership е десктоп еквивалент, Zephyrus S GX701 разчита на тънка талия, а TUF Gaming FX505DY е пакет от благинки
11.01.2019 / 03:43

CES 2019: Какво ново показа Sony по време на изложението?

Серията телевизори BRAVIA MASTER и системата за ново музикално изживяване 360 Reality Audio са само част от продуктите на компанията, които са изложени в Лас Вегас
08.01.2019 / 01:01

CES 2019: Samsung пуска нови роботи и екзоскелет

Това е изцяло ново поле на развитие за компанията за потребителска електроника
08.01.2019 / 11:44

CES 2019: Toyota тества едновременно две автономни системи за Lexus

Едната сега помага на шофьорите, а другата в крайна сметка изцяло ще ги замени
08.01.2019 / 10:56

CES 2019: MSI представи гейминг лаптопи с RTX 2080

Можем ли вече да говорим за сериозен лаптоп гейминг?
08.01.2019 / 10:49
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.