Още от най-добрите тех продукти на 2018-та

Толкова много "най", че продължаваме темата с още от най-добрите тех продукти
Вече разгледахме кой беше най-добрият бюджетен лаптоп, най-добрият ултрабук, най-добрата допълнителна батерия, най-добрият умен кантар, най-добрият фитнес тракер... Толкова много "най", че продължаваме темата с още от най-добрите тех продукти на 2018-та година.

Най-добри умни колонки – Amazon Echo (2nd Gen)
Макар да излязоха на пазара през 2017-та, второто поколение колонки Amazon Echo остават великолепен избор за повечето хора и през 2018-та. С атрактивен и компактен дизайн, но солиден и плътен звук, Amazon Echo е и добра причина да се запознаете с умния асистент на компанията Alexa. Alexa не просто може да контролира музиката ви, но и да съобщи времето, да даде кулинарен съвет, да менажира другите ви умни устройства и всичко това, без да ставате от дивана.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добра система за сигурност – SimpliSafe Home Security System
Ако имате времето и желанието да изградите собствена система за домашна сигурност, без да се занимавате с компании по сигурността, договори, абонаменти и прочее, SimpliSafe може да ви предложи доста. Това е комплект тип "направи си сам", в който се включва широк спектър от устройства, сред които ключалки, сензори за врати и прозорци, сензори за вода и замръзване, детектори за пушек и въглероден окис, както и разбира се, камери от всякакъв тип.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добра прахосмукачка робот – iRobot Roomba i7+
С всяко поколение роботите прахосмукачки стават по-умни, а Roomba i7+ е най-напредналият модел наличен на пазара. В допълнение към гласовите команди изпълнявани от Amazon Alexa и Google Assistant, картографирането на няколко етажа и адаптивната навигация, чрез която робота чисти все по-ефективно дома ви, Roomba i7+ е единствената умна прахосмукачка, която може сама да изпразва отделението си за отпадък. Факт, това нещо струва около 2 хиляди лева, но и е единственото на пазара, заради което наистина няма нужда да си мръдвате пръста.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добър бюджетен телевизор – TCL 55R617
Китайците демонстрираха, че не е небходимо да изръсите една торба с пари, за да се сдобиете с отличен телевизор. 6-та серия на TCL се представлява от 4K и HDR-съвместими телевизори, които поддържат както HDR10, така и Dolby Vision. Уловка няма. Цялата серия е със забележително силен контраст и акуратни цветове, без необходимост от допълнителни настройки. Освен това, са натъпкани с приложения и стрийминг услуги, благодарение на платформата Roku TV.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добър телевизор от висок клас – LG OLED55E8PUA
Органичните диоди излъчващи светлина (OLED) и тази година са най-добрата технология що се отнася до телевизори. А LG остават най-голямото и значимо име при OLED ТВ-тата. Серията OLEDE8PUA е по-скоро средния клас OLED, което пак е скъпичко спрямо високия клас LCD ТВ-та. Перфектните нива на черното за удивителен контраст, точността на цветовете и яркостта на екрана, са побрани в забележително тънък и елегантен корпус.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добър саундбар – Sonos Beam
Саундбар системите все още набират популярност, но Sonos Beam е една дяволски добра причина да видите и най-вече, чуете за какво става въпрос. Платформата Sonos вече е известна с мощните си многостайни възможности, а сега я намираме вместена в удивително изящен, стилен саундбар, плюс поддръжка на Amazon Alexa. Всъщност, заради последното, можете да използвате Sonos Beam точно като Amazon Echo, получавайки информация по желание, музикален контрол, възможност за управление на другите умни устройства в дома и прочее.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добри безжични колонки – Audioengine 5+ Wireless
Саундбар системите са чудесно допълнение към осакатените аудио възможности на съвременните телевизори, но за истински качествен и пространен звук, както и за мултифункционалност, препоръчваме да се обърнете към класическите колонки. Всъщност, не съвсем класически, тъй като са безжични, но Audioengine A5+ Wireless не отстъпва на жичните си събратя. Компактни, Bluetooth-екипирани, с качество на звука достойно за върли меломани. Освен това, могат да работят с отделен събуфер.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добри безжични слушалки – Jabra Elite Active 65t
Безжичните слушалки извървяха дълъг път в последните години, правейки сериозни скокове в качеството на звука, живота на батерията и издържливостта, откакто излязоха Apple AirPods. Jabra Elite Active 65t са от по-скъпите варианти (дори по-скъпи от AirPods), но са водоустойчиви, с три различни размера на тапичките, мощен звук, адаптивен пет-бандов EQ и поддръжка на трите умни асистената Alexa, Siri и Google Assistant.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добри спортни слушалки – JayBird X4
Jaybird продължава да ни впечатлява с X серията си от безжични спортни слушалки. Jaybird X4 предоставят качествен и силен звук, но и са комфортни, ергономични. Разбира се, водоустойчиви са и могат да се настройват между балансирано аудио и мощен бас, за да сте абсолютно неуморими докато спортувате.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та


Най-добър хедсет – Sony MDR-Z7
Добре, искате професионално ниво на звука, достойно за професионалисти. Това е хедсета Sony MDR-Z7. Това чудо поддържа между 4Hz и 100kHz, с балансирани и точни нива по целия аудио спектър. И да, скъпи са. Но инвестицията си струва, ако планирате да се занимавате професионално или просто искате да чуете техниката, с която работят майсторите в бранша.


Още от най-добрите тех продукти на 2018-та

още по темата

Японски робот може да пере и сгъва дрехи

Ще можете да го наемете срещу около 200 долара на месец
12.02.2019 / 04:29

С Bluetooth вече ще можете да си намирате изгубени ключове

Точността на локацията е сведена до сантиметър
29.01.2019 / 02:44

Google получи "зелена светлина" за развитие на проекта си Soli

Платформата използва широколентов радар за улавяне на движенията на ръцете, превръщайки ги в команди за мобилни устройства
03.01.2019 / 01:22

Какво ще играем през 2019-та година?

Измина още една много силна година за гейминга... Но какво следва?
29.12.2018 / 01:14
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.