Светът полудя по портативен часовник-синтезатор

За да се сдобиете с джаджата, ще трябва да се разделите с 450 евро
Навярно си спомняте доста популярните навремето часовници с вграден калулатор. Сега светът е полудял по нещо подобно - първият портативен часовник-синтезатор, поне по твърденията на създателите му от Audioweld. Устройството носи не особено оригиналното име Synthwatch (буквално синтезатор-часовник) и включва седем клавиша, които изпращат тонове към свързано Android или iOS приложение.

Софтуерът позволява достъп до банка от 200 сампъла, както и контрол на запис, сикуенсър, а часовникът може да работи и самостоятелно, без да е свързан със смартфон. Към момента джаджа произвежда само по един звук при натискането на един клавиш. Целта на Auidoweld обаче е да включи полифония и възможност за възпроизвеждане на акорди.

Както можете да видите от клипа, часовникът е доста обемен, особено в сравнение с модерните носими джаджи, което означава, че трябва да внимавате да не го повредите или ударите. Synthwatch се зарежда през USB Type-C (адмирации за това решение, вместо поредния нестандартен порт за зареждане) и разполага с 3,5 мм аудиожак за свързване към външен говорител или усилвател.

За да се сдобиете с джаджата, ще трябва да се разделите с 450 евро, а доставката е планирана чак за април 2019-а. Дали Synthwatch ще види бял свят зависи от това как се развива kickstarter проекта и дали ще бъде достигната сумата от 86 000 долара до 1-и януари 2019-а година.
още по темата

Най-добрите тех продукти на 2018-та

Да изберем най-доброто сред най-доброто не беше лесна задача...
16.12.2018 / 09:03

Тех подаръци за Коледа – евтини и полезни!

Направихме списък от любими наши тех подаръци, с които да зарадвате приятелите и семейството, основно с цени под 100 лв.
09.12.2018 / 02:33
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.