Razer Sila е най-бързият геймърски рутер?

Рутерът започва продажби в Европа на цена 300 евро от тази седмица
Понякога не е лесно да вържете конзолата или лаптопа си към LAN кабел, за да си осигурите възможно най-бърз и безпроблемен онлайн гейминг. Wi-Fi свързаността от друга страна има тенденция да бъде ненадеждна и често прекъсва или скоростите и падат. Razer обаче твърдят, че са решили този проблем с най-бързия геймърски Wi-Fi рутер на пазара.

Машината се казва Sila и е специално разработена да минимализира забавянето и прекъсванията по време на игра или стриймване на медиа. Системата FasTrack QoS на Razer дава приоритет на трафика - тя засича системата, на която играете, както и специфичната игра, след което резервира честотна лента единствено за тази дейност.

Така, докато останалата домашна мултимедийна система е заета да стриймва сериали на Netflix, геймърите могат да продължат да грайндят на Overwatch или Fortnight, без да се притесняват, че игрите ще лагнат. Sila има и още умни трикове, като система за справяне с интерференции от други съседни рутери, за да се осигури чиста връзка.
Рутерът започва продажби в Европа на цена 300 евро от тази седмица, с тепърва предстоят тестове и ревюта, за да разберем дали тази висока цена е оправдана.

още по темата

TP-Link представи достъпна Gigabit Wi-Fi система за бързи и стабилни връзки

Deco M5 2 pack осигурява абсолютно Wi-Fi покритие на целия дом и разчита на вградена антивирусна защита
21.11.2018 / 11:08

Netgear залага на впечатляваща визия и в първите си WiFi 6 рутери

Nighthawk AX8 и AX12 приличат по-скоро на стелт-изтребители, отколкото на мрежово оборудване
08.11.2018 / 02:18

Xiaomi представи първия смартфон с 10 GB оперативна памет

Компанията пусна наследник на геймърския модел Black Shark
24.10.2018 / 01:03
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.