Archer C5 – безжичен рутер от ново поколение за нуждите на всеки потребител

Продуктът на TP-Link предлага разширено покритие за всеки дом или офис, възможности за родителски контрол и трансфер с ултра бързи скорости

Доставчикът на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти – TP-Link - пуска на българския пазар Archer C5, ново поколение двубандов рутер, който осигурява по-голямо покритие и мощ на сигнала и е достъпен за всеки бюджет.

 

Двубaндовата технология осигурява безжична скорост до 1.2Gbps в двете честотни ленти - 300Mbps в тази от 2.4GHz и 867Mbps за 5GHz - което позволява HD стрийминг без прекъсвания, онлайн игри и други приложения, които изискват интензивен трафик. Освен това, Gigabit връзката и четирите външни антени са базирани на модерна технология и предлагат максимална производителност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса, което позволява на устройствата да се свързват безпроблемно помежду си и да имат достъп до интернет от всяко място. Archer C5 притежава вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, за да се гарантира постоянна връзка. Устройството предлага гигабитна свързаност чрез 1 WAN порт от 1000Mbps и 4 LAN порта от 1000Mbps за трансфер с ултра бързи скорости. Рутерът притежава надежден антивирус и опция за родителски контрол, чрез която родителите могат да ограничат достъпа на децата до неподходящи сайтове или да ограничат времето им в интернет.

Тази година лансираме Archer C5, универсален, стабилен и бърз двубандов маршрутизатор на TP-Link за непрекъснати връзки, предназначен за различните типове потребители. Устройството е подходящо както за ползване в домашни условия, така и за корпоративни цели. Archer C5 притежава стандартни функции, които са много полезни както за домашни активности, така и за фирми и предприятия, които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е удобен за доставчици на интернет услуги, които искат персонализирани и специализирани функции с лесно дистанционно управление или за едновременно предоставяне на множество услуги.”, коментира Анна Чакърова, Business Developement Manager в TP-Link България.


Archer C5 – безжичен рутер от ново поколение за нуждите на всеки потребител

© Иван Гайдаров, pcworld

Archer C5 е наличен в партньорската мрежа на цени от 103.90 лв с ДДС.

още по темата

Netgear залага на впечатляваща визия и в първите си WiFi 6 рутери

Nighthawk AX8 и AX12 приличат по-скоро на стелт-изтребители, отколкото на мрежово оборудване
08.11.2018 / 02:18

IFA 2018: TP-LINK представи новата си серия рутери 802.11AX

Компанията определи ARCHER AX6000 и ARCHER AX11000 като "нова крачка в бъдещето"
04.09.2018 / 10:57
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.