Калъф може да превърне вашия телефон в модулно устройство

Може да прикрепите говорител, зарядно устройство, а в бъдеще проектор и дрон.

Модата на модулните телефони все още не се е наложила, а устройства като Moto Z и Moto Z Force далеч не се превърнаха в сензация. Това обаче не означава, че други компании няма да се опитат да копират стила на Motorola, макар и да не го правят със свои собствени телефони. Такъв е случаят на стартъп компанията Vibes Modular, която създаде калъф за смартфон, който превръща вашето iPhone или Android устройство в модулно. До момента фирмата е разработила Bluetooth говорител и външно зарядно устройство, които се свързват към калъфа (съвместим с 30 различни телефона). В бъдеще от Vibes Modular планират да включат също така проектор и дрон.

Говорителят е водоустойчив, а това значава, че можете да го откачите от калъфа и да го вземете с вас, докато се къпете, за да проведете разговор или да слушате музика. Освен това той разполага с микрофон за конферентни разговори и може да издържи до 12 часа. По отношение на зарядното устройство от компанията уточняват, че то може да се използва с повечето iPhones и Android смартфони. То идва с микро USB порт, който ви позволява на зареждате второ устройство.

Калъфът на Vibes Modular може да се купи за 40 долара в бяло или черно, а цените на говорителя и зарядното са съответно 100 и 200 долара. Проекторът и дронът се очаква да излязат по-късно тази година.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.