CES 2018: Alcatel преминава към 18:9 смартфони за 2018

Компанията TCL, която притежава лиценз за марките Alcatel и Blackberry, обяви на изложението CES нова посока на развитие при потребителските мобилни устройства за 2018 година. На пазара ще се появят три продуктови серии смартфони в ниския и среден клас, като всяка от тях ще разчита на отношение 18:9 за дисплеите си.

Производствените мощности на TCL при LCD панелите ще дадат възможност устройствата Alcatel да получат бързо и ефективно новите дисплей, стандартизирани в широкоекранното отношение 18:9, което според много анализатори ще се наложи на пазара през следващите години. Трите големи групи в гамата на Alcatel са обособени най-вече по ценови критерий. Дизайнът на всички серии се стреми към флагманска визия, за да бъдат атрактивни устройствата дори в по-ниския клас.

Тъй като световният пазар на смартфони продължава да се развива, навлизайки в новата година, признаваме необходимостта от стабилизиране и преобразуване на портфолиото ни от смартфони на Alcatel, за да обслужваме по-добре нашите клиенти и да се възползваме от възможностите, пред нас” каза Кристиан Гати, Глобален президент на бизнес подразделение Alcatel и изпълнителен вицепрезидент TCL Communication.. “С модернизирането на дизайна на нашите смартфони и бидейки един от първите световни производители, които предлагат широкоекранен дисплей с 18:9 съотношение, в по-голямата част от нашата гама, ние сме в състояние да пренасочим усилията си към постигането на достъпност за флагманския стил и функции и по този начин почти всеки потребител в световен мащаб, да може да се възползва от такова изживяване.”


CES 2018: Alcatel преминава към 18:9 смартфони за 2018

© Мариян Славов, pcworld

ALCATEL 5

Това е най-високата серия в портфолиото на Alcatel и тя ще предостави най-добра функционалност на потребителите. Смартфоните от тази серия ще включват лицево разпознаване за отключване, 18:9 широк дисплей, голям капацитет на батерията. 


CES 2018: Alcatel преминава към 18:9 смартфони за 2018

© Мариян Славов, pcworld

ALCATEL 3

Серията Alcatel 3 предлага на потребителите оптимална комбинация от най-модерните функции - двойни камери, красив дизайн и широк дисплей 18:9 - на актрактивни цени. Тази серия ще включва разнообразни устройства и продукти с широк екран и висока разделителна способност.


CES 2018: Alcatel преминава към 18:9 смартфони за 2018

© Мариян Славов, pcworld

ALCATEL 1

Това е бюджетната серия на марката. Въпреки по-скормния си хардуер, тя предлага атрактивен дизайн и 18:98 екран с функция отключване с лицево разпознаване. Повече подробности за новите устройства се очакват на Мобилния конгрес в Барселона в края на февруари.

още по темата

IFA: BlackBerry се завръща с KEY2 LE

Новият модел споделя част от ДНК на предществениците си със Speed Key и интегрирана физическа клавиатура
31.08.2018 / 11:30
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.