Мтел пусна в продажба новите iPad и iPhone X

Мтел стана първият телеком, който започна да предлага новите модели iPad и ултрапремиум смартфона iPhone X в мрежата си. Устройствата ще бъдат налични в 32 магазина от следващата седмица, като ще могат да се поръчват и онлайн. 

Таблетите iPad идват в три разновидности - iPad 9.7, който, както и модела подсказва, разполага с 9,7-инчов дисплей и варианти с 32 и 128GB вградена памет. Този модел ще се продава в три цвята - сребърен, златен и сив. 

iPad Pro идва с два модела - 10.5 и 12.9-инчови - те ще се предлагат с 64, 128 и 512GB вградена памет. Всички таблети идват с опции за Wi-Fi и 4G свързаност. Ключова характеристика на Pro моделите е 120-херцовата честота на опресняване на дисплея, която дава допълнителна плавност при гледане на филми и играене на игри.


Мтел пусна в продажба новите iPad и iPhone X

© Мариян Славов, pcworld

Шаржът на нашия редактор Александър Главчев се получи много реалистичен. Макар и от втория път

Дългоочакваният iPhone X също беше показан и екипът на PCWorld имаше възможност да го разгледа и тества. Устройството безспорно е много красиво и в ръката се усеща като скъпо (каквото на практика е) и здраво. Безрамковият дизайн и разпънатият на цялата предна част на телефона дисплей, правят iPhone X наистина различен от останалите смартфони, които се появиха през тази година. Можете да видите и краткото hands on видео, което записахме по време на представянето на телефона.

Мтел ще предлага две версии на iPhone - с 64 и 256GB вградена памет, а наличностите ще бъдат ограничени, поне в самото начало. Цените, на които ще можете да се сдобиете с новите устройства на Apple можете да видите от таблицата. Мтел пусна в продажба новите iPad и iPhone X

© Мариян Славов, pcworld


Мтел пусна в продажба новите iPad и iPhone X

© Мариян Славов, pcworld

Цените на iPhone X можете да намерите тук.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.