Най-добрите преносими Bluetooth тонколони за лятото

Ето топ 10 на безжичните високоговорители за лято, изпълнено с музика в движение

От екскурзии с къмпингуване до барбекю в задния двор, лятото събира заедно приятели и семейства – и в много случаи те се събират на открито. Новото поколение безжични високоговорители може да съживи обстановката край басейна или по време на семейната почивка, независимо къде се провежда забавлението. Тъй като популярността им се увеличава, пазарите за наводнени с голям брой различни безжични високоговорители.Анализаторите на данни в SpecOut , поддържан от Graphi, сайт за проучване на потребителски технологии, ограничиха многото възможности до списък с 10-те най-добри безжични високоговорители.

Списъкът се състои само от преносими високоговорители, а не от тежащи под 5 кг домашни системи. Изискване за включването в анализа е било всички високоговорители да имат Bluetooth връзка и акумулаторна батерия.

Ето топ 10 на безжичните високоговорители за лято, изпълнено с музика в движение.

# 10. Безжичен топлоустойчив тонколони TDK A33

A33 произвежда мощен звук на добра цена, има водоустойчив дизайн и два високоговоритела. Невъзможно е обаче да се игнорира фактът, че батерията му има живот от само шест часа и трябва да се зарежда с АС адаптер - не е съвместим с USB.

# 9. Jawbone BIG Jambox

Възможно е да намерите по-добро качество на звука от други преносими високоговорители с Bluetooth в средния ценови диапазон, но BIG Jambox отговаря на цената си. Той има 15-часов живот на батерията, произвежда добро качество на звука.

# 8. Ultimate Ears Roll

Липсата на функция високоговорител е единственият недостатък на този иначе пълно компактно устройство. Има удовлетворителен деветчасов живот на батерията, напълно водоустойчив е и е с уникална кръгла форма.

# 7. Fugoo Style

С 40 часа живот на батерията, Fugoo Style доминира в своя клас за издръжливост толкова, колкото и за качеството на звука. Напълно водонепромукаем и достатъчно малък, за да се носи в едната ръка. Той се отличава с богатство и яснота както на басовете, така и на високите.

# 6. Bang & Olufsen Beolit 5

Богатата бас и широко разпространение на звука са отличителен белег на този атрактивен високоговорител, който лесно може да се обърка с кошница за пикник. Нужният компромис при него е свързан с високата му цена.

# 5. Philips ShoqBox Mini BT2200

За по-малко от 50 долара е трудно да се намери по-добър безжичен високоговорител в тази ценова категория. Въпреки че може да свири високи тонове почти без изкривявания, 5-часовият живот на батерията не прави особено впечатление. Той е устойчив на пръски, но не е водоустойчив.

# 4. ECOXGEAR EcoPebble

Думата "камъче" в името на този високоговорител не е заблуждаваща - той наистина е малек. Безжичният високоговорител е ограничен до един драйвър и моно звук - компромис с цел лесна преносимост. Не се заблуждавайте обаче, ECOXGEAR EcoPebble издава добър звук за скромните си размери и благодарение на проектирането му да е непромокаемия, той може да плава.

# 3. Creative Muvo mini

Като се има предвид, че може да се купи за по-малко от 60 долара, Creative Muvo mini наистина е една от най-добрите сделки на пазара. Въпреки че високоговорителят не може да зарежда външни устройства, той разполага с 10 часа живот на батерията, напълно водоустойчив е и звукът му е повече от задоволителен.

# 2. Ultimate Ears Megaboom

Този здрав външен високоговорител има здрав и водоустойчив дизайн. Той предлага нещо повече от просто сила – предлага се с хубаво меню от функции и издава силен, балансиран звук.

# 1. Bowers & Wilkins Т7

Мощен за своя размер, този високоговорител дава богати басове и средно- високи и високи тонове, които са ясни и добре очертани. Въпреки че прозрачният му дизайн е наистина зашеметяващ, пуританите могат да бъдат отблъснати от факта, че звученето му е изваяно при висока сила на звука.  

още по темата
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.