Persy представи новите сървърни решения на Supermicro

Българският производител ще предлага най-новите сървърни технологии на Intel и AMD

Непосредствено след обявяването на новото поколение сървърни процесори Intel Xeon Scalable, Persy представи в своя офис новите решения на своя основен партньор Supermicro, базирани на тях. Наред с това бяха показани подробности и за планираните модели сървърни продукти, използващи новата архитектура AMD EPYC, чиято поява на българския пазар се чака с интерес.

Американската компания с централа в Калифорния и подразделения в Тайван и Холандия работи изключително тясно с основните производители на процесори, което ѝ дава предимството да предложи новите технологии и решения веднага след официалното им обявяване. Успешното партньорство с Intel и AMD позволява на Supermicro да усъвършенства продуктите си още във фазата на предварителна разработка и да предложи на своите клиенти решения с гарантирана надеждности и производителност още в деня на пускането им на пазара.

Харди Чанг, приложен инженер в Supermicro представи двете продуктови гами, базирани на сървърните процесори на AMD и Intel. Наред с конкретните предимства на последните поколения на двете архитектури, той запозна присъстващите с характеристиките на очакваните скоро модели сървърни системи, дънни платки и сторидж системи от познатите вече на клиентите на Persy линии Ultra Server, Super Server, Big Twin, Fat Twin, Micro Blade, Simply Double и др.

По време на презентациите се получиха интересни дискусии относно предимствата на платформите на Intel и AMD в различни сценарии, например при нужда от осигуряване на максимален брой PCI-E линии и най-голям възможен обем памет, както и резултатите при използване на шестканален вместо четирикален режим на достъп до паметта.

Мартин Филев, Технически директор на „Перси“ ООД, сподели: „Наша водеща цел винаги е била да предлагаме на клиентите си оптимална гъвкавост при избора на сървърна техника. Изключителното богатото портфолио от системи и компоненти на Supermicro ни позволява да предложим на практика всичко най-актуално от пазара и то преди конкурентите. Supermicro е утвърдена марка, която продължава да увеличава пазарния си дял в световен мащаб и ние дължим успеха си на качествените ѝ продукти, на чиято база произвеждаме сървърите Persy Stinger според конкретните изисквания на всеки наш клиент.“

За повече информация посетете www.persy.com.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.