7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

Ако сте запален геймър, вероятно сте се постарали да си осигурите всички необходими аксесоари, за да играете с още по-голямо удоволствие.

Разбира се, на първо място винаги е добрият компютър, но има допълнителни елемента, с които можете значително да подобрите уменията си.

Затова, решихме да ви подскажем с няколко от тях. Ето 7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!


Геймърски слушалки

Всеки играч, който играе видео игри, трябва да инвестира във висококачествени слушалки за целта. Най-вероятно ви се е случвало, докато играете да не успявате да чувате съотборника си или пък командите, именно защото не се заложили на добри слушалки.7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

© Мариян Славов, pcworld


Допълнителен контролер

Играенето на видеоигри самостоятелно е забавно преживяване, но игрите по двойки също имат своите заслуги. Ако имате само един контролер, това би ви се получило трудно. А и като цяло е добре да вложите в един резерв.7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

© Мариян Славов, pcworld


Удобна раница

Раницата винаги е добра идея – в нея може да сложите не само всичко необходимо за игри – като конзолата, слушалките, контролера, но и например, вода или пък защо не и една бира?7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

© Мариян Славов, pcworld


4K телевизор

Както Xbox One S, така и PS4 Pro поддържа игри за 4К телевизори.

Система за съраунд звук

Системата за съраунд звук няма да окаже толкова голямо въздействие върху настройките на гейминг като нов телевизор, но все пак ще се променят някои неща.7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

© Мариян Славов, pcworld


Външен харддиск

Игрите са по-експанзивни и технически впечатляващи отвсякога и докато това е страхотно, когато ги играете, има един недостатък: те заемат един тон място, нали?

Зарядно за контролер

Малко неща са толкова разочароващи, колкото да седнете да играете видео игри и да разберете, че всичките ви контролери са мъртви.7 аксесоара, които всеки запален геймър трябва да притежава!

© Мариян Славов, pcworld


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.