Corsair пуска механична гейминг клавиатура издръжлива на разливания

Тя използва 100% CHERRY MX LED-lit механизми в комбинация с силиконово защитно покритие за всеки клавиш

Corsair обяви новата си механична гейминг клавиатура K68. Тя използва 100% CHERRY MX LED-lit механизми в комбинация с силиконово защитно покритие за всеки клавиш. Интересно е че клавиатурата има IP32 сертификация за защита от прах и течности. Налична е още динамична подсветка.

На всеки от нас може да се случи по време на напечена битка или в момент на сериозна концентрация да посегне към напитката си и да я изпуснете върху клавиатурата си. При положение, че геймърските клавиатури са скъпи, това е доста неприятно и коства много средства. K68 предлага индивидуално покритие около всеки CHERRY MX Red механичен клавиш. Това позволява на течността да премине без да засегне важните системи.

LED динамичната подсветка се регулира през Corsair Utility Engine (CUE) софтуера. Чрез него можете да програмирате и Macro командите си. Клавиатурата включва и обособени мултимедийни бутони за управление на звука, което е улеснение по време на гейминг. Налични са още отделни windows-key-lock и бутони за управление на подсветката.


Corsair пуска механична гейминг клавиатура издръжлива на разливания

© PCWorld България, pcworld

Клавиатурата предлага и 100% Anti-ghosting с цялостен key rollover.

Corsair K68 вече се разпространява към търговската мрежа, но наличността ще варира според региона.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.