TESY представи IoT бойлер

Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака

Българската компания TESY представи първия в света електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство. Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD.

Това е и стъпка към визията на TESY да се развива в областта на Internet of Things.

В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.


TESY представи IoT бойлер

© PCWorld България, pcworld

Сред характеристиките, които притежават бойлерите Modeco Cloud са и два патента на TESY – PISTON ефектът – решение за конструкция на струйника, което управлява смесването на топлата и студена вода и по този начин осигурява до 15% повече топла вода и вграденият турболатор, увеличаващ скоростта на преноса на топлина между топлообменника и водата за битови нужди с до 26%. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.