AOC представи 240Hz G-SYNC гейминг монитор

AOC AGON AG251FG идва с 24.5″ Full-HD TN панел (формат 16:9, 1920 x 1080 пиксела), честота на опресняване от 240Hz и вграден NVIDIA G-SYNC модул

AOC представи най-бързия си геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. AOC AGON AG251FG идва с 24.5″ Full-HD TN панел (формат 16:9, 1920 x 1080 пиксела), честота на опресняване от 240Hz и вграден NVIDIA G-SYNC модул.

Технологията G-SYNC синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор на видеокартата, за да елиминира накъсването и насичането на изображението, както и входното закъснение на сигнала. Времето за реакция на монитора от 1ms и функцията NVIDIA ULMB означават намалено замазване при движение и елиминиране на призрачните ефекти.

Като всички монитори от серията AGON, AG251FG включва стойката  AOC Ergo Dial с възможности за накланяне, завъртане и настройка на височината, демонтираща се закачалка за слушалки и дръжка за носене.


AOC представи 240Hz G-SYNC гейминг монитор

© PCWorld България, pcworld

За да намали умората на очите по време на продължителни игрови сесии, технологията AOC Flicker Free намалява до минимум трептенето, а режимът AOC Low Blue Light редуцира потенциално опасната гама от синята светлина. AOC Shadow Control позволява на геймърите да повишат яркостта на най-тъмните области от екрана, без да засягат останалите.

AOC AGON AG251FG се очаква през август 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1179 лв. с ДДС.


AOC представи 240Hz G-SYNC гейминг монитор

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.