Lian Li пуска тест бенч симулиращ затворена кутия

PC-T70 може да бъде оборудвана с опционален покриващ механизъм за постигане на затворена система

Ако често сменяте компоненти в настолния си компютър, то със сигурност сте се замисляли за варианта тест бенч. Един от недостатъците обаче на тези кутии е това, че са отворени, което е добре за достъпа до компонентите, но и допринася за това да не можете да оставите котката си (или друг домашен любимец) да се разхожда свободно без риск да бъде привлечен от някой вентилатор.

Тези системи имат и различно влияние върху охладителните системи, което не винаги е положително. Е новото предложение на Lian Li помага в това отношение.

PC-T70 може да бъде оборудвана с опционален покриващ механизъм за постигане на затворена система. Комплектът включва странични панели, всеки от които може да подслони два 120/140 мм вентилатора или радиатора и са подсигурени с премахващи се филтри против прах, а задният панел предлага монтирането на 120/140 мм вентилатор за изкарване на въздуха. Отделението за дъното също може да бъде покрито чрез магнитно закачащ се акрилен панел.


Lian Li пуска тест бенч симулиращ затворена кутия

© PCWorld България, pcworld

Кутията поддържа E-ATX, ATX, Micro ATX и mini ITX дъна и предлага осем разширителни слота и възможност за монтаж на видеокарта с дължина до 330 мм. Долното отделение може да подслони ATX захранвания с дължина до 330 мм, както и 5 х 2.5“ устройства и едно 3.5“ (или едно 2.5“ и две 3.5“).

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.