Ново ROG дъно от ASUS - Maximus IX Extreme

Моделът се отличава с това, че е специално създаден да се охлажда чрез водно охладителни системи благодарение на вградения моноблок за охлаждане на процесора и VRM.

ASUS Republic of Gamers (ROG) представи ново дъно със Z270 чипсет - Maximus IX Extreme. Моделът се отличава с това, че е специално създаден да се охлажда чрез водно охладителни системи благодарение на вградения моноблок за охлаждане на процесора и VRM.

Охлаждащото решение е постигнато в партньорство с Bitspower. Моноблокът включва сензори за температура, изтичане и поток на течността, които са вградени за постигане на максимално изчистено и опростено решение. Блокът има и контакт с вграденият радиатор на M.2 слота.

Дъното е базирано на Intel Z270 чипсета и поддържа 7мо поколение Intel Core процесори, ASUS Aura Sync illumination, DDR4 4133MHz RAM и идва с най-новия SupremeFX S1220 кодек със 113dB signal-to-noise ratio (SNR).

Сред вградените защитни механизми в модела са подсилени SafeSlot PCI Express слотове, SafeDIMM памет слотове и покрит с мед PCB ръб. Откъм свързваемост Maximus IX Extreme предлага два M.2 PCIe 3.0 x4, USB 3.1 конектор за преден панел, 2x2 802.11ac Wi-Fi с MU-MIMO, 40Gbps Thunderbolt 3 поддръжка и най-новата Intel Ethernet (I219-V).

Maximus IX Extreme включва и предварително монтиран I/O защитен панел, който предлага защита срещу електростатични удари от 12kV.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.