MSI Z270 Gaming Pro Carbon с поддръжка на SteelSeries Engine

По време на игра можете да изберете даден параметър, който да активира светлинен ефект.

MSI и SteelSeries обявиха, че благодарение на партньорството между двете компании, дъното MSI Z270 Gaming Pro Carbon вече се поддържа от SteelSeries Engine. Моделът е и първата дънна платка, която получава подобна поддръжка. SteelSeries Engine включва няколко функционалности, сред които PrismSync за регулиране на подсветката с избрани от потребителя ефекти при свързване на SteelSeries периферия.

Съвместната работа на двете компании води и до интеграция на GameSense, използваща случващи се в реално гейм време събития за активиране на специални светлинни ефекти. MSI е ексклузивен партньор на SteelSeries в тази насока.

По време на игра можете да изберете даден параметър, който да активира светлинен ефект. На пример ниво на живот, количество амуниции или оставащо време до ресет на дадена способност. Светлинните ефекти ще се визуализират на дъното и SteelSeries периферията.


MSI Z270 Gaming Pro Carbon с поддръжка на SteelSeries Engine

© PCWorld България, pcworld

PrismSync е друга част от SteelSeries Engine, която синхронизира светлинните ефекти на дъното с тези на периферията за постигане на комбиниран общ визуален ефект, който може да е обвързан с дейността на клавиатурата и/или мишката.

MSI Z270 Gaming Pro Carbon наследява дизайн елементите от предходното поколение в серията Z170A и използва RGB Mystic Light. Осветяването на дъното в комбинация с MSI Gaming App или SteelSeries Engine, може да бъде управлявано и през смартфон.


MSI Z270 Gaming Pro Carbon с поддръжка на SteelSeries Engine

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.