Имате шанс да спечелите видеокарта Radeon Vega! Вижте как …

От 5 януари насам AMD без много шум провежда томбола, която дава възможност на всеки желаещ да се включи и да спечели видеокарта Radeon Vega. За да си осигурите участие в раздаването, трябва да отговорите на три прости въпроса не по-късно от 5 февруари и да се регистрирате.

Представянето на графиката от ново поколение Vega на AMD, което се състоя на 5 януари, беше прието сравнително добре, въпреки, че не отбелязва реален дебют на видеокартите от тази фамилия. Това вероятно означава, че можем да очакваме още порции информация за тях и поради тази причина посещаваме от време на време официалния сайт за Vega. При последното посещение обаче почти случайно открихме, че от 5 януари насам AMD без много шум провежда томбола, която дава възможност на всеки желаещ да се включи и да спечели видеокарта  Radeon Vega.

За да си осигурите участие в раздаването, първо трябва да влезете на неговата уеб страница и да отговорите на три прости въпроса не по-късно от 5 февруари. Прости са и отговорите, които можете да откриете или чрез търсене по ключова дума в Google или като изгледате внимателно видео тийзъра по-долу.

След като отговорите на въпросите, трябва да регистрирате участието си като използвате своя Facebook акаунт или като посочите електронна поща, на който могат да се свържат с вас. Имената на късметлиите ще бъдат обявени на 6 февруари, но те едва ли ще получат спечелените си видеокарти веднага, а най-вероятно след официалния пазарен дебют на Vega графиката. Във всеки случай, AMD уверяват, че наградите ще бъдат раздадени най-късно до 28 седмици, т.е. в най-лошия случай до към септември.

След регистрацията за раздаването имате възможност да последвате и няколко от социалните акаунти на AMD, с което увеличавате шансовете си за победа – добавянето на всеки акаунт се равнява на още едно участие. Максимумът на тези бонуси е шест.


Имате шанс да спечелите видеокарта Radeon Vega! Вижте как …

© PCWorld България, pcworld

В раздаването могат да участват и жители на България. Единственото условие е да имате навършени 18 години. Желаем ви късмет!

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.