Ускоряване за лаптопи и PS4 предлагат нови 3D MLC NAND SSD-та от ADATA

Стандартната височина от 7 мм и 2,5-инчовият форм фактор на SSD устройствата ADATA SU900 ги правят удобен и подходящ ъпгрейд за ултрабук компютри, лаптопи и за PS4/PS4 Pro игрови конзоли, но също и за друга РС техника, тъй като в комплекта са включени и аксесоари, които гарантират безпроблемна инсталация в широка гама устройства.

Докато в популярните видеоканали се върти първия трейлър на осмия епизод от кино-сериала “Бързи и яростни”, в прес-потока с анонси от IT индустрия днес ни атакува новина за пазарния дебют на нови бързи и вместими полупроводникови устройства за съхранение от компанията ADATA Technology.

И новината е добра най-вече за притежателите на подлежащи на ъпгрейд лаптопи, ултрабук машини или PS4/PS4 Pro игрови конзоли, тъй като става въпрос за продуктите от представената по време на Computex 2016 SSD серия 2,5-инчови устройства Ultimate SU900 със стандартна височина от 7 мм. Всъщност в комплекта на тези нови изделия са включени допълнително 2,5-милиметров спейсър, както и 3,5-инчова скоба, които гарантират безпроблемна инсталация в широка гама устройства. Но това дори не е най-интересното при тях.

SSD Ultimate SU900 устройствата са екипирани с 6Gb/s SATA интерфейс и са базирани на многослойна флаш памет тип 3D MLC NAND от висок клас, като работят със SMI 2258 контролер и се предлагат с капацитети до 2TB (другите варианти включват модели с 256GB, 512GB и 1TB капацитет). Новото SSD поддържа както SLC кеш памет, така и DRAM кеш-буфер, LDPC код за корекция на грешки, интелигентно оформяне на данните и RAID Engine, за да осигури най-добрата продължителност на използване, гласи още официалната информация от производителя.


Ускоряване за лаптопи и PS4 предлагат нови 3D MLC NAND SSD-та от ADATA

© PCWorld България, pcworld

 

Характерно за този полупроводников 3D MLC NAND диск е също, че достига скорост на четене от 560MB/s и 525MB/s при запис на информация и реализира 85000/90000 входно-изходни операции в секунда (IOPS).. За надеждността на устройствата говорят рейтингът от 800TB TBW (общо записани байтове) и средното време до повреда от 2 млн.часа, както и фактът, че моделът SU900 идва и с 5-годишна гаранция от ADATA.

За ценова информация от компанията както обикновено препращат към местните търговски партньори и дистрибутори на марката.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.