В края на месеца Microsoft може да представи РС моноблок Surface?

Това предположение правят аналитици след изтекли в мрежата изображения на нови Designer Bluetooth Desktop аксесоари, предназначени за използване с настолни компютри.

Устройствата с марката Surface на Microsoft редовно стават обект на обсъждане в интернет, въпреки че напоследък като че слуховете са доста повече от официалните новини и достоверните данни. Поредната порция такива гласи, че в недрата на компанията пот Редмънд инженерите работят над създаването на няколко нови аксесоара, които ще бъдат представени скоро под въпросната марка.

По информация на изданието Windows Central, в скоро време Microsoft ще пусне нова версия на своя набор периферни устройства Designer Bluetooth Desktop, а също отделна ергономична клавиатура Surface и мишка Surface. Всички тези три продукта са предназначени за съвместно използване с настолни компютри, а източникът базира предположенията си на изтекло в Мрежата частично изображение на обновената клавиатура от набора Designer Bluetooth Desktop.

Твърди се също, че официалният дебют на споменатите аксесоари от серията Surface ще се състои още към края на този месец, за когато Microsoft има насрочено мероприятие. Носи се също и слух, че тогава компанията ще представи и нов РС “моноблок”, т.е. all-on-one компютър. И това изглежда вероятно, тъй като новите аксесоари може би ще се предлагат именно като допълнение за него. Е, скоро ще разберем със сигурност.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.