Отново на училище или в Дисниленд? А защо не и двете, казват от Canon

Всяка направена до 30 септември покупка на избрани модели принтери или мултифункционални устройства за печат от Canon в нова семейна Back-To-School промоция на Canon ни дава възможност да спечелим 4G таблет Lenovo или 4-дневна екскурзия за трима до Дисниленд във Франция.

Колкото и да не им се иска на учениците и студентите, ваканцията вече е към края си и до началото на поредната учебна година остават само броени дни на свобода и мързелуване. От друга страна, ваканциите могат да бъдат и значително по-скучни от времето, в което се ходи на училище, когато всеки ден сме с приятелите си и използваме докрай по-оскъдното, но за сметка на това по-ценно свободно време. А нерядко с новата учебна година идват и интересни предложения от компаниите, с които човек може да спечели и доста приятни неща – например класен таблет Lenovo или екскурзия до Дисниленд.

Именно това са част от предложенията, което отправя към учащите и техните родители българското подразделение на компанията Canon, насочваща вниманието ни към своите модерни устройства за домашен печат. Tази семейна Back-To-School промоция на Canon ни дава възможност при покупка на един от избраните модели принтери или мултифункционални устройства за печат да спечелим един от десетте предвидени за томбола 4G таблета Lenovo или  4-дневна екскурзия за трима до Дисниленд във Франция. Всъщност с промоцията винаги идва награда, тъй като с всеки закупен принтер в периода 15 август  - 30 септември 2016 г. клиентите получават и калкулатор. Всичко, което трябва човек да направи е да регистрира своята покупка на сайта на промоцията и да заяви участието си в нея.


Отново на училище или в Дисниленд? А защо не и двете, казват от Canon

© PCWorld България, pcworld

Селектираните за тази инициатива устройства са предимно мастилено-струйни, но има и няколко лазерни модела. Сред най-интересните от тях са представените през февруари нови мастиленоструйни принтери на Canon от серията PIXMA G, които се отличават не само с характерното за марката качество изпълнение и на печат, но и с необичайни презареждаеми резервоари за мастило.


Отново на училище или в Дисниленд? А защо не и двете, казват от Canon

© PCWorld България, pcworld

Т.е. въпросните устройства не работят с традиционните сменяеми мастилници (които, както знаем, обикновено не са особено евтини), а с удобно достъпни и лесни за пълнене резервоарчета, които със сигурност дават доста прилична икономия от цената за консумативите. Надяваме се скоро да проверим и лично дали наистина е така със съответния тест, а междувременно ето как производителят представи тези си интересни решения:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.