Гейминг на таблет? Напълно възможно е с Acer Predator 8

Acer Predator 8 Gaming Tablet е сред малкото таблети на пазара, предназначен за гейминг. Какво обаче го прави по-различен от стандартните модели? Едно кратко, но изчерпателно видео-ревю дава отговор на този въпрос. Вижте го по-долу.

Само допреди няколко години понятието “мобилен гейминг”, звучеше като оксиморон, т.е. словосъчетание от противоположни или взаимоизключващи се думи. С развитието на хардуерните технологии обаче, то започва да придобива все повече смисъл. И въпреки, че все още машините за РС гейминг в преобладаващата си част са десктопи или най-много недотам леки ноутбуци, на пазара вече име и някои таблети, които могат да предложат на запален8ите геймъри доста прилични възможности за любимите им забавления.

Как обаче изглежда един такъв таблет, какви са характеристиките му и са какво се отличава от стандартните модели? Отлични отговори на всички тази въпроси дава впечатляващо изглеждащият Acer Predator 8 Gaming Tablet, който олицетворява именно тези модерни възможности за мобилен гейминг. Мнозина почитатели на игрите, които тази година имаха възможност да посетят някоя от турнирните събития на живо от серията Game Ninja успяха да разберат лично какви са те, тъй като точно на такива машини се провеждаха индивидуалните турнири по Hearthstone.


Гейминг на таблет? Напълно възможно е с Acer Predator 8

© PCWorld България, pcworld

 

Доста добра представа за тях можете да получите и от видео ревюто на нашия колега-редактор от IDG.bg Мариян Славов, който също имаше късмета да изпита на практика гемърските способности на Acer Predator 8 Gaming Tablet. Ето го и самото видео:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.