AMD излиза с тежко въоръжение за новата игра Deus Ex: Mankind Divided

Безплатен код за Deus Ex: Mankind Divided ще върви като бонус към всяка покупка на 6- или 8-ядрен процесор AMD FX до 14 ноември 2016 г., или до изчерпване на наличностите.

Вчераашната дата, 23 август, се очакваше с интерес от немалко геймъри, които си точеха зъби за играта Deus Ex: Mankind Divided на Eidos. И както нерядко става около такива големи гейм анонси, геймърите имат възможност да се възползват и от някои интересни промоционални оферти. Такава например, идва от компанията AMD, която предлага “тежко въоръжение”, ако сте решили да влезете в ролята на Адам Йенсен. А предложението е следното: ограничен срок всяка покупка на 6- или 8-ядрен процесор AMD FX от участващите партньори ще носи и безплатен код за Deus Ex: Mankind Divided.

Според AMD освен с поддръжка  на DirectX 12, най-новата версия на API на Microsoft, тази игра се отличава с оптимално оползотворяване на всички ядра на на многоядрения процесор. Многонишковият команден буфер увеличава количеството работа, която може да се изпрати към графичната карта и да се свърши за по-малко време. А DirectX 12 се възползва пълно от процесорната мощ на 6 или 8-ядрените чипове, като осигурява повече бързина, по-висок брой кадри в секунда и намалена латентност. Разбира се, почти сигурно е, че в бъдеще ще има и други игри, които да се възползват максимално от наличния хардуерен ресурс на AMD FX чиповете, така че инвестицията със сигурност е дългосрочна.

Според официалната информация, настоящото предложение “чип + игра” ще се предлага от 23 август до 14 ноември 2016 г., или до изчерпване на наличностите.  Допълнителна информация и списък на участващите в промо инициативата на AMD търговски партньори може да се намери на официалния сайт на компанията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.