CM MasterKeys Pro L&M – нова селекция осветени клавиатури за геймъри

Интелигентна бяла подсветка с различни ефекти, качествени механични превключватели CHERRY MX, Anti-Ghosting технология и универсалност са някои от отличителните черти на новите клавиатури за гейминг и за ежедневна употреба MasterKeys Pro L&M Intelligent White на Cooler Master, които излизат на пазара през август.

Шареното многотоново осветяване в RGB гамата за клавиатурите със сигурност хваща окото на много геймъри, пък и на обикновени потребители, но вероятно не е по вкуса на всички. Със сигурност има и достатъчно хора, които биха предпочели строгото бяло, което дава по-добра отчетливост на бутоните в сравнение с цветната подсветка. Именно за тази потребителска група е предназначена и новата селекция от мултифункционални клавиатури на компанията Cooler Master, попадаща в серията MasterKeys Pro и обхващаща модели с обозначения L и M Intelligent White.

Разликата между двата модела, разбира се е в размера, като L модификацията е със 100% покритие на бетонното разположение, докато M (на последната снимка) е с 90% layout. Общите черти са значително повече и, като основните са качествените механични превключватели CHERRY MX и, разбира се, бялото осветяване.


CM MasterKeys Pro L&M – нова селекция осветени клавиатури за геймъри

© PCWorld България, pcworld

Подобно на пуснатите по-рано през годината RGB модели от линията MasterKeys Pro, подсветката при L&M Intelligent White може да се настройва в движение (посредством бутонна комбинация FN + лява или дясна стрелка) с различни ефекти – дишащ, пулсиращ и т.н.


CM MasterKeys Pro L&M – нова селекция осветени клавиатури за геймъри

© PCWorld България, pcworld

 

Според производителя, новите клавиатури са еднакво подходящи както за геймъри, на които ще допаднат характеристики като Anti-Ghosting технологията или възможността за запомняне на макроси, така и за потребители, търсещи здрава клавиатура за ежедневна употреба. Към която и група да се причислявате, ще можете да си купите новите устройства на CM от този месец не цени съответно 119€ за MasterKeys Pro L и 109€ за MasterKeys Pro M.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.