Излизат новите CM MasterLiquid Pro охладители, ясни са и цените им

Новите интегрирани системи за охлаждане с течност MasterLiquid Pro 120 и MasterLiquidPro 240 на Cooler Master ще са по магазините в Европа от края на юли.

Жега е … но докато хората могат да се охлаждат чрез потене, компютрите на геймърите и  ентусиастите изискват качествени системи за отвеждане на топлината от мощните но горещи компоненти. Затова и най-вероятно тази потребителска група ще приеме с радост новината, че на-пазара точно навреме за разгара на лятото излизат новаторските кулъри на Cooler Master, с които компанията неотдавна обеща “революция в течното охлаждане за процесори”. 

Разбира се, става въпрос за новата фирмена серия интегрирани системи за течно охлаждане, наречена CM MasterLiquid Pro, която се отличава със значително повишена ефективност, постигната благодарение на оптимизация на потока на охлаждащата течност с технологията, кръстена FlowOp.

Характерно за тази серия охладители е и използването на чисто нов тип вентилатори, кръстени MasterFan Pro, разработени така, че да осигуряват оптимален баланс между възможности за охлаждане и шумоотделяне. Тези вентилатори са различни в три основни разновидности - Air Flow, Air Balance, Air Pressure – и в изпълнение с диаметър 120 или 140 мм. Всеки от тези вентилатори в MasterFan Pro серията капсуловани охладители с течност осигурява специфично решение за отвеждане на топлината и осигуряване на тиха работа, така че да отговаря на възможно най-широк кръг потребителски нужди.


Излизат новите CM MasterLiquid Pro охладители, ясни са и цените им

© PCWorld България, pcworld

 

Иначе основните варианти за новите кулъри на CM са два - MasterLiquid Pro 120 и MasterLiquidPro 240. Според официалната информация от производителя двата модела ще бъдат налични в магазините на страните от Европейския пазар от края на юли заедно с още няколко съпровождащи нови продукта (вентилаторите MasterFan Pro и термопасти).


Излизат новите CM MasterLiquid Pro охладители, ясни са и цените им

© PCWorld България, pcworld

 

Ето и как изглеждат препоръчителните цени според прес-съобщението на компанията:

 MasterLiquid Pro 240: 119,90€

MasterLiquid Pro 120: 109,90€

MasterFan Pro 120: 17,90€

MasterGel Pro: 6.90€

MasterGel: 4.90€

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.