MasterBox 5 е най-новото просторно Mid-tower PC шаси на CM

Важна отличителна черта на кутията CM MasterBox 5 е и нейният модулен дизайн, който позволява лесно преместване, преподреждане, замяна или премахване на модули и части.

За потребителите на десктоп РС-та е важно шасито им по-скоро да върши работа, отколкото да изглежда добре, но едва ли някой би имал нещо против, ако освен с функционалност кутията се отличава и с привлекателен външен вид. А в идеалния случай добре дошли със сигурност би била и гъвкавостта за конфигуриране и пренареждане на компонентите според конкретните нужди и желания. Тази комбинация обаче е не само възможна, но може и да не струва твърде скъпо, както показва най-новото шаси на компанията Cooler Master, което излиза на европейския пазар – моделът CM MasterBox 5.

CM MasterBox 5 e представител на mid-tower класа, който обаче осигурява достатъчно вътрешно пространство за инсталиране и на РС компоненти от висок клас. Кутията се отличава с обширни възможности за кабелен мениджмънт, със специален отсек за захранващия блок и с достатъчно място за инсталиране на няколко устройства за съхранение от тип SSD и HDD. Важна отличителна черта на кутията CM MasterBox 5 е и нейният модулен дизайн, който позволява лесно преместване, преподреждане, замяна или премахване на модули и части.

 


MasterBox 5 е най-новото просторно Mid-tower PC шаси на CM

© PCWorld България, pcworld

 

Казано накратко, MasterBox 5 е една неголяма, но доста универсална РС кутия, която може да послужи добре както на масовия потребител или геймър, така и на по-напредналите ентусиасти, чието хоби е свързано с РС хардуера. Шасито поддържа възможности за инсталация на дънни платки с формат до E-ATX, водно охлаждане и радиатор с размер до 360 мм., както и множество вентилатори.


MasterBox 5 е най-новото просторно Mid-tower PC шаси на CM

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация от производителя, CM MasterBox 5 ще излезе на веропейските пазари към края на юли, като ще се предлага и в две разцветки – изцяло черно и черно-бяло. Препоръчителната цена е 70 евро.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.