Един кабел е достатъчен за монитора, показва новият Philips 258B6QUEB

Мониторът Philips 258B6QUEB е първият монитор на марката, който въвежда удобството и простотата на използване на един-единствен, но универсален интерфейс. Според производителя, USB Type-C осигурява всичко, от което могат да се нуждаят потребителите по отношение на свързаност и съвместимост.

В наши дни продуктивността на работата е пряко свързана със съвместимостта и ефективната свързаност между устройствата. А практиката показва, че колкото по-малко кабели са въвлечени в изпълнението на тези условия, толкова по-лесно става всичко. Едно съвсем прясно доказателство в подкрепа на това твърдение е и новият монитор Philips на компанията MMD, снабден всичко на всичко с един интерфейс за връзка - USB Type-C. Според производителя, това е единственият интерфейс, от който се нуждаят потребителите за моментално свързване с един кабел, за сигурно прехвърляне на данни сигурно с високи скорости, за зареждане на мобилни устройства и за свързване на смартфони, преносими компютри и периферия към дисплея.

С простотата, която предполага, QHD моделът Philips 258B6QUEB има потенциал да е особено интересен за професионалистите, ползващи с последно поколение бизнес лаптопи, способни да отключат предимствата на новия USB конектор. USB Type-C интерфейсът поддържа скорости на трансфер до 10 Gbps (или 1280 MB/s) с Gen-2 USB 3.1 и до 5 Gbps с Gen-1 USB 3.0. Както сигурно знаете, стандартът 3.1 е 20 пъти по-бърз от USB 2.0, а тънкият профил на конектора го прави подходящ и за ултра портативни устройства, и за стандартни лаптопи. Освен това, ориентацията на кабела при включване не е от значение, което допринася за още по-голямо удобство и простота на използване. Опциите за свързване на видео източници също са големи, тъй като позволяват връзка с DisplayPort 1.2, HDMI, DVI и VGA.


Един кабел е достатъчен за монитора, показва новият Philips 258B6QUEB

© PCWorld България, pcworld

Разбира се, новият конектор не изчерпва положителните качества на новия 25-инчов QHD монитор Philips 258B6QUEB. В списъка с такива попадат също неща като стойката SmartErgoBase, която позволява накланяне, завъртане и повдигане на дисплея, тънката рамка на екрана с голяма зрителна площ и еко-ориентацията на конструкцията, създадена с 65% рециклирани пластмаси.


Един кабел е достатъчен за монитора, показва новият Philips 258B6QUEB

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, новият моно-интерфейсен монитор Philips 258B6QUEB QHD ще бъде наличен на нашия пазар от юни на препоръчителна крайна цена от 779 лв. с ДДС.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.