Колко голямо е най-малкото мултифунцкоинално устройство за печат?

Отговор на този въпрос ни дават новите All-in-One многофункционални принтери DeskJet 3775/3785 на HP Inc., които претендират за тази титла. Според компанията тези МФУ модели са създадени специално за представителите на дигиталното поколение, които искат да печатат от Facebook, Instagram и други социални мрежи.

На фона на всевъзможните мобилни и носими джаджи, които привличат вниманието на младите хора буквално от всякъде, прозаични и отдавна познати устройства като принтерите като че нямат особен шанс да се преборят за него ... освен може би когато на въпросните млади хора не им се прииска да отпечатат нещо от социалните мрежи по възмкожно най-лесния, бърз и достъпен начин. Точно това обаче предлага компанията HP Inc. с представянето на своето ново поколение многофункционални принтери от фамилията DeskJet All-in-One и по-точно моделите HP DeskJet 3775 и 3785. Според американския производител, тези машини са създадени специално за представителите на дигиталното поколение, които искат да печатат от Facebook, Instagram и другите сциални мрежи. Освен това, тези МФУ са наполовина по-малки от останалите мастиленоструйни принтери в своя клас, но въпреки това, по думите на компанията,  съчетават сериозни възможности за печат, сканиране и копиране с лесна мобилна настройка, при това на доста достъпна цена.

От комнпанията изтъкват, че новите новите DeskJet принтери осигуряват възможно най-лесния печат от смартфон или таблет. Основна заслуга за това, разбира се, имат софтуерните решения, част от които е и  мобилното приложение HP All-in-One Remote. Въпросното безплатно приложение дава достъп до ключови функции за безжичен печат, копиране и сканиране през повечето смартфони и таблети, вкл. устройствата на Apple и такива с Android и Windows ОС. При наличие на Wi-Fi Direct потребителите могат да започнат да печатат веднага от мобилните си устройства, както и да разполагат с достъп до принтера, дори и при липсата на мрежа.


Колко голямо е най-малкото мултифунцкоинално устройство за печат?

© PCWorld България, pcworld

Едно друго безплатно приложение, наречено HP Social Media Snapshots, дава възможност на потребителитеда печатат, споделят и създават персонализирани снимки от Facebook, Instagram, Flickr или директно през телефонната камера. Като консуматив пък HP предлага и забавна самозалепваща се фотохартия с размер 4х5, създадена специално за Social Media Snapshots и идеална за декорирането на спалнята, гардероба или за споделяне с роднини и приятели. С HP Printbot потребителите на Facebook Messenger могат да печатат с лекота съдържание от разговорите си. В допълнение към лесното отпечатване на снимки и документи, ботът позволява на потребителите да добавят принтери, да печатат от историята на принтера, както и да поръчват консумативи за смяна.

Новите цветни DeskJet 3775 и 3785 ще бъдат налични в търговската мрежа през септември на стартова цена от 69,99 евро, обещават от HP.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.