Яки геймърски монитори от LG разширяват наградния фонд на Game Ninja

LG България не останаха равнодушни към Game Ninja и се присъединяват към спонсорите на турнирното събитие в София, осигурявайки пет страхотни геймърски монитора LG 24GM77. С тях на 7 май ще си тръгнат победителите в турнира по League of Legends.

Няма компютърна игра, която изглежда добре на кофти монитор. От друга страна, един наистина добър геймърски монитор може да направи почти всяка игра, ако не друго, поне да изглежда добре визуално. Благодарение на LG България, в това ще имат възможност да се уверят лично и победителите във финала по League of Legends, който ще се проведе на живо заедно с финалите по DOTA 2 и CS:GO на 7 май от 08:30 до 20:00 часа в зала 3 на НДК, съпроводени с купища забавни събития от тазгодишната програма на събитието Game Ninja.

Българското подразделение на южнокорейския гигант не остана равнодушен към това така любимо на геймърската общност у нас мероприятие и се присъедини към спонсорите на Game Ninja, предоставяйки пет страхотни монитора LG 24GM77, които със сигурност са желана придобивка за всеки уважаващ себе си почитател на електронните спортове. Въпросният модел е един от най-съвременните представители специализирани монитори на марката и е подходящ както за почитателите на MOBA сраженията, така и за фоновете на шутърите от първо лице.


Яки геймърски монитори от LG разширяват наградния фонд на Game Ninja

© PCWorld България, pcworld

 

 

За впечатляващата картина на LED-баизрания LG 24GM77 допринасят редица специфични фирмени технологии, каквато е например решението Motion 240, свеждащо времето за отговор на пикселите до под 1 ms. Динамичната синхронизация на изображението и честотата на опресняване от 144 Hz със сигурност също помагат много в игрите, но като особено полезна се очертава и технологията Black Stabilizer, която улеснява значително забелязването на скритите в тъмното врагове.


Яки геймърски монитори от LG разширяват наградния фонд на Game Ninja

© PCWorld България, pcworld

Разбира се, и останалите награди за финалите на Game Ninja също си ги бива, а много атрактивни такива ще получат и присъстващите от публиката благодарение на редицата игри, томболи, раздавания и всякакви други изненади, които са ви подготвили организаторите. Всъщност шансовете за получаване на награди от Game Ninja в София вече започнаха да валят, а сред най-интересните и скъпи такива ще са наградите за онези от участниците, които си закупят билет предварително от мрежата на Тикетпро/Ticketpro.

Всичко това всичко това става възможно благодарение на партньорите на Game Ninja, сред които тази година освен LG България са също Acer, Банка ДСК, Easy 3D, FSP, Fujitsu, Jar Computers, Lancom, Max Telecom, Plantronics и Sapphire Technology. 

LG 24GM77 gaming monitor

Завършваме с напомнянето, че всякакви подробности за турнирното събитие в София, включително правила за участие, пълна програма и още информация можете да намерите на официалния сайт на Game Ninja.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.