Нова марка за гейминг периферия на родния пазар - Sandberg

Sandberg ще предостави и страхотни награди за публиката на Game Ninja финалите на 7-и май в НДК
У нас няма недостиг на игрова периферия, но едва ли има геймър, който би отказал още по-голям избор. Особено когато става въпрос за мишка или клавиатура, която изглежда като част от космически кораб, не по-малко надеждна е, има 5 години гаранция и в същото време е достъпна като цена. Именно такива периферни устройства съвсем скоро ще бъдат достъпни и за родните потребители, благодарение на компанията Sandberg, която е на крачка от навлизането си на българския пазар – самият факт, че официалния сайт на производителя вече има и българоезична версия е повече от показателен.
Макар може би да не е така масово позната като марките гейминг периферия от Източна Азия, Sandberg изглежда има потенциала да се конкурира съвсем успешно с тях. Започнала като малка семейна фирма преди около 30 години, западноевропейската компания днес има повече от 500 служители и доставя по около 500 хиляди изделия месечно в 65 страни по света. Като причина за растящата популярност на марката, самата компания посочва комбинацията от високо качество, надеждност и достъпна цена.

Нова марка за гейминг периферия на родния пазар - Sandberg

© PCWorld България, pcworld


По принцип компанията произвежда всевъзможни периферни устройства и аксесоари, но един от най-съществените акценти във фирменото портфолио е именно върху геймърските продукти, обособени в отделна секция за е-sport оборудване. Вероятно тази привързаност към гейминга стои и зад мотивацията на Sandberg да подкрепи турнирната ни инициатива Game Ninja и да предостави страхотни награди за публиката на Game Ninja финалите на живо на 7-и май в НДК.
Но награди компанията ще раздава и преди това, така че двама щастливци ще могат да спечелят класни геймърски продукти от Sandberg и чрез раздавания във Facebook. Първото от тях ще се състои в страницата на League of Legends България от 13 до 15 април, когато участниците ще имат шанс да спечелят страхотен геймърски хедсет Sandberg Derecho.

Нова марка за гейминг периферия на родния пазар - Sandberg

© PCWorld България, pcworld


Второто раздаване ще бъде във Facebook страницата на CS:GO България между 27 и 29 април и в него ще можете да спечелите огромен геймърски пад Sandberg Gamer Desk Pad XXXL.

Нова марка за гейминг периферия на родния пазар - Sandberg

© PCWorld България, pcworld


Желаем успех на всички участници!
още по темата

Sandberg RageStorm: Освободете място!

Компактен механичен кийпад за игри
05.12.2019 / 05:24

Sandberg Savage Headset 7.1 USB – леки и удобни слушалки

Достъпни и качествени гейминг слушалки
03.12.2019 / 12:40
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.