Мултифункционалките на Xerox поумняват с новости в Connect Key

Xerox въвежда в мултифункционалните си устройства от бизнес клас i-Series новата технология ConnectKey, която повишава производителността с офисите с иновативни приложения и разширени функционалности, позволяващи на печатната техника да се “приспособява” към конкретните бизнес процеси.

Представете си мултифункционално офис устройство, коeто може да преведе документ на няколко десетки езика, преди да го отпечата, или да се приспособи към конкретните нужди за обслужване на документите именно в този офис. Всъщност точно това предлага компанията  Xerox, която обяви, че разширява функционалните възможности на мултифункционалните устройства за офиса чрез подобрения в технологията ConnectKey. Според официалната информация, 14 модела мултифункционални устройства от линията i-Series, базирани на Xerox Connect Key, са с предварително инсталирани и готови за употреба приложения, които ускоряват бизнес процесите, свързани с документи на хартиен носител и улесняват потребителите да си сътрудничат и да работят по-ефективно.

Всъщност Xerox добавя разширение функционални възможности на своите бизнес МФУ с редица допълнения в ConnectKey платформата. Едно такова е например новото приложение Xerox Easy Translation Service app, което дава възможност  на потребителите да сканират документ чрез своето МФУ или да го заснемат с телефона си и да качат изображението в уеб портал, след което  услугата може бързо и сигурно да преведе важната за бизнеса информация на повече от 35 езика. Софтуерът Xerox App Studio 3.0 пък позволява на позволява на търговските партньори на Xerox да преустроят и приспособят МФУ с помощта на най-обикновени шаблони, които променят и персонализират потребителския интерфейс според специфичните бизнес процеси на клиентите. За по-детайлно персонализиране пък е предназначена фирмената програма Personalized Application Builder (PAB), която дава възможност на потребителите да се свързват сертифициран разработчик, с цел създаване на по-сложни приложения, които отговарят на специфичните изисквания на работа на клиента.

От Xerox подчертават също ,че тяхната ConnectKey технология продължава да предлага и защита в реално време от вътрешни и външни заплахи посредством функции като  защитен печат, криптирано сканиране и изтриване на задания за печат при включване на устройството.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.